Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szereti mindenki a The...

Miért szereti mindenki a The Walking Deadet-et?

Figyelt kérdés

Akit ismerek (fiú ismerőseim,barátaim) szinte mindenki oda van ezért az undorító, gusztustalan (már százszor megrágott és kiköpött és újra megrágott zombis téma) sorozatért.

És SZERINTEM semmi olyan mély történetvezetés nincs benne hogy felkeltené valaki érdeklődését.

18/F

2016. okt. 26. 19:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

DE!!!

Lehet hogy egy kicsit félreértettétek az álláspontomat a sorozattal kapcsolatban.

Mivel hogy én azt írtam hogy "Akit ismerek" van oda a sorozatért és ez NEM A VILÁGON MINDENKIRE vonatkozik, és a másik pedig hogy engem nem zavar hogy ezt a sorozatot szeretik és nézik, csak kíváncsi voltam hogy mi olyan érdekes ebben a sorozatban, és hogy miért testszik másoknak.

2016. okt. 27. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért szeretem mert odaszögez a tv elé,megbotránkoztat,elgondolkoztat,megráz és folytathatnám.

Hihetetlenül életszerű az egész sorozat,ami a zombik révén biztosan viccesen hangzik olyannak aki nem nézi,de tényleg így van.

2016. okt. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!