Miért szereti mindenki a The Walking Deadet-et?
Akit ismerek (fiú ismerőseim,barátaim) szinte mindenki oda van ezért az undorító, gusztustalan (már százszor megrágott és kiköpött és újra megrágott zombis téma) sorozatért.
És SZERINTEM semmi olyan mély történetvezetés nincs benne hogy felkeltené valaki érdeklődését.
18/F
Miért zavar? Pl van aki barátok köztöt nézi ezerrel vagy éjjelnappal budapestet vagy mit tudom én mi van még, de attól még nem kell leszarozni valamit mert te nem szereted...
Kinek a pap, kinek a papné, tudod...
mert pont az a lényege,hogy nem a zombi a lényeg benne,hanem hogy átlag emberek milyen átalakuláson mennek keresztül azért,hogy életben maradjanak.
a mostani részben negan fogalmazta meg az egész sorozat igazi lényegét-
-azzal,hogy nem döntesz,meghozol egy sokkal súlyosabb döntést.
Azért mert fordulatos, kegyetlen és életszerű.
Sajnos....de éppen ez benne ami kiemeli a sorból.
Nem az a tipikus sorozat, ahol a főszereplők mindig életben maradnak, legyőznek mindenkit, aztán öröm, móka, kacagás.
A karakterek folyamatosan fejlődnek, a történet kiszámíthatatlan.
Aki nem nézi, annak persze nem jelent semmit, mert csak zombikat lát benne és velük harcoló túlélőket.
Nézd végig az első pár részt, és te is megszereted!
Először én sem szerettem, nem akartam nézni, de végül kénytelen voltam végignézni pár részt, mert barátom nézte.
Utána már én mondtam neki, hogy na nyomd a kövi részt.
Ezzel az emberrel mi lesz, na és vele? Hova mennek? stb.
Lesokkolt, hogy milyen gyorsan ás váratlanul halnak meg emberek.
Ez volt az első momentum, amiért megtetszett.
Szóval egy próbát neked is megér. :)
Én pl nem szeretem és én is tagja vagyok a mindenkinek.
Tehát: nem szereti mindenki a The Walking Dead-et. Sokan szeretik The Walking Dead-et.
Nem hinném , hogy mindenki szereti. Engem pl egyáltalán nem érdekel. Amíg van más amit nézhetek, addig biztosan nem kezdek bele. Talán majd egyszer... Amíg van supernatural, trónok harca, american horror story, és más sorozatok amiket még követek, addig biztos nem nézek zombikat.
Ha sokan szeretik is, téged miért zavar? Te is olyan sorozatokat nézel amilyeneket akarsz, meg mások is.:)
Fura hogy pont ezzel van bajod... A maga brutális véres módján a walking dead sokkal sokkal értelmesebb és komolyabb sorozat, mint a legtöbb...
Amúgy az nekem is feltűnt hogy most mennyire szeretik, anno mikor nézni kezdtem még a kutya nem ismerte, most meg már boldog boldogtalan ezen függ. Nagy részük szerintem csak divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!