Nem értem, hogy miért szereti jobban mindenki Lokit, mint Thort. Nem mondom, hogy rossz karakter, de nekem Thor sokkal szimpatikusabb. Loki a rosszfiú, nem is kifejezetten jóképű, mindig mindenkit becsap a trükkjeivel és soha nem lehet tudni, hogy az igazi Loki van ott vagy csak egy hologramm. De azért vicces is. Ellenben Thor a jófiú, nagyon jóképű ( Chris Hemsworth <3 ) és nála mindig lehet tudni hogy ő az igazi és nem egy hasonmás. Vicces is, jól harcol, kedves, és hát mégis csak egy isten. : )
Loki egy eszméletlenül érdekes karakter, ennek köszönheti a sikerét. Sokan pont amiatt szeretik, (többek között én is) mert teljesen kiszámíthatatlan. Nem lehet tudni, mikor, mit fog csinálni. A "rosszfiúk" közé sem sorolható be egyértelműen, hisz a lelke mélyén azért ő is jó. A körülmények tették olyanná, amilyen.
A jóképűség relatív, mert szerintem Loki is jól néz ki. Nem is tudnék kettejük között választani XD
2015. nov. 1. 19:05
3/12 anonim válasza:
A második válaszolóval egyetértek. Nekem Thor már a kezdetektől nem szimpatikus.
2015. nov. 1. 19:43
4/12 anonim válasza:
Én is egyet érték a második válaszolóval! Még annyi, hogy manapság mindenki a rosszfiúkra bukik XD
2015. nov. 2. 20:06
5/12 anonim válasza:
Thor nekem nagyon ellenszenves. Egész életében nagyképű és önző volt, mindenkinél többnek gondolta magát, csak a háborúra és a dicsőségre tudott gondolni. Csak akkor változott meg,amikor Odin száműzte őt és beleszeretett Jane-be. Lehet, hogy jóképű, de közben nem egy észlény.
Loki lehet hogy gonosz, de nem volt mindig az. A környezete formálta ilyenné.
2015. nov. 8. 18:45
6/12 anonim válasza:
Nekem mind2en szimpik de Loki szimpatikusabb. Nekem is azért mert kiszámíthatatlan, érdekes karakter.
2015. nov. 17. 16:02
7/12 anonim válasza:
Stop! Loki nem gonosz egyszerüen csak őrült.
2015. nov. 18. 14:11
8/12 anonim válasza:
Nem gonosz és nem is őrült. Olvassátok el hogy minek az istene. Kész. A dolgát teszi.
2015. nov. 18. 19:19
9/12 anonim válasza:
Nomen est omen!
2015. nov. 19. 13:03
10/12 anonim válasza:
Undorító egy assassin, Papír karaktereket már 10-15 perc után 2 hiteli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!