Miért szereti mindenki Lokit?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért szereti jobban mindenki Lokit, mint Thort. Nem mondom, hogy rossz karakter, de nekem Thor sokkal szimpatikusabb. Loki a rosszfiú, nem is kifejezetten jóképű, mindig mindenkit becsap a trükkjeivel és soha nem lehet tudni, hogy az igazi Loki van ott vagy csak egy hologramm. De azért vicces is. Ellenben Thor a jófiú, nagyon jóképű ( Chris Hemsworth <3 ) és nála mindig lehet tudni hogy ő az igazi és nem egy hasonmás. Vicces is, jól harcol, kedves, és hát mégis csak egy isten. : )2015. nov. 1. 17:31
11/12 anonim válasza:
Utolsó kifejtenéd mert nem értem.
12/12 anonim válasza:
Loki. Norvég isten, a Smiteban az egyik legjobb assassin karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!