Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HOLD THE DOOR?! Hodor

HOLD THE DOOR?! Hodor

Figyelt kérdés
meg mindig nem tudom felfogni.... nem ertem. :((

2016. máj. 24. 02:53
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

de bran ott fekudt elotte nem erted?? es ugyanugy halotta.

a hasonlatod ebben az esetben ugy nezne ki, hogy en megwargolom a kutyat, te mellettem maradsz a kutya meg elszalad (ertsd tavolabb van) es te megis hozza beszelsz. semmi ertelme :D

2016. máj. 24. 21:44
 42/48 anonim ***** válasza:

Maga mögött húzta.

Ha húzol magad mögött valamit, alapból nem tudsz túl gyorsan futni vele. Mivel fogod így viszonylag stabil egyensúlyod van, egy kis visszatekintés nem lendít ki belőle, nem olyan, mintha simán futnál. Sétálás közben is tudsz hátrafelé nézni + még gyorsabban menni is.

Menekülésnél pedig néha nem árt hátranézni, hogy követnek-e, vagy Hodor hogy boldogul. Bár igazából, ha nem boldogult volna, akkor tök mind1 lenne... de ennek ellenére is csak megbizonyosodott arról, hogy mennyi időt tudott nyerni.

Az pedig, hogy te nem néznél hátra rendben, de más hátranézhet, nem?

Fogócskát gondolom játszottál, ha elkezdtek téged kergetni, akkor futottál, mint a h*lye ameddig nem szólnak, hogy már nem téged követ? :D

2016. máj. 24. 21:44
 43/48 A kérdező kommentje:
akkor húzta, bran kozelebb van hozza. oke, hatra nezett, de minek kialtozni. bran nem tervezte elengedni. maxakkor neznek hatra ha mar egy biztos tavolsagon belul tulhaladtam :D
2016. máj. 24. 21:47
 44/48 anonim ***** válasza:
41%
Igen, akkor is ahhoz az istenverte kutyához kiáltozok, nem a testhez. Egyébként sem hiszem, hogy tudja, hogy pontosan hogy is működik a wargolás. De az biztos, hogy a kutyában, jelen esetben Hodorban ott van, és ott biztosan hallja....
2016. máj. 24. 21:48
 45/48 A kérdező kommentje:
de nem erted h wargolas kozben is hallja? lehet h eleinte tompan, de hallja! es bran is tudja h mi a dolga...
2016. máj. 24. 21:52
 46/48 anonim ***** válasza:
41%

Bizonyítsd be, hogy hallja.

Deresben(múltban) hallotta, nagy nehezen, de ott nem is volt senkiben.

Persze tudja, de mondhatta neki, akár még azért is, hogy tartsd még ameddig csak tudod, mivel még nem vagyunk biztonságban.

2016. máj. 24. 21:54
 47/48 A kérdező kommentje:
deresben a vegen egybecseng meera es wylis "hold the door"ja, de ezt mar leirtam egyszer.
2016. máj. 24. 22:05
 48/48 anonim ***** válasza:
45%

Az elején igen, amikor még közel van. A végén már semmi sem cseng össze. Nézd meg a videót. Szimplán csak Hodor, azaz Wylis hangja van.

Bocsi, de nem tartom elég erősnek az állításod, max az enyémet igazolja az amit mondasz

2016. máj. 24. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!