HOLD THE DOOR?! Hodor
Figyelt kérdés
meg mindig nem tudom felfogni.... nem ertem. :((2016. máj. 24. 02:53
1/48 anonim válasza:
Engem is elszomorított. :( De, szerintem ez egy méltó lezárása volt a karakternek. R.I.P.
2/48 anonim válasza:
#1 igazad van :)
szomorú voltam :( de ez egy gyönyörű jelenet volt nálam idáig az első helyen áll ez a jelenet a sorozatban
3/48 anonim válasza:
És ha nem halt meg? Vagy teszem azt másnak, vagy zombinak tér vissza?
4/48 A kérdező kommentje:
jaj mi lesz ha summer is zombi lesz? :(
2016. máj. 24. 17:14
5/48 anonim válasza:
Hodornak úgymond ez (volt) a missziója: megvédeni Brant.
6/48 anonim válasza:
Hát igen, a vége az azért úgy rendesen odab*szott... Bevallom, nekem sikerült is megkönnyeznem.
7/48 anonim válasza:
Hodor, eredeti nevén Wyllis egy teljesen normális lovászfiú volt, ameddig Bran vissza nem ment a múltba, és belewargolt. Így igazából az egész életét tönkretette Wyllis-nek hogy később tartsa Bran-nak az ajtót és feláldozza magát. Bran egy szörnyeteg!
8/48 anonim válasza:
9/48 anonim válasza:
Bran nem szándékosan tette. Látszott az arcán is.
Egyébként magyarra hogy fordították? :D
Kedveltem Hodort :)
Itt 1 szám is:
https://www.youtube.com/watch?v=m0nS8u6Td5I
Viszont így már tudjuk, hogy a múltat befolyásolhatja.
Rémfarkason pedig szép lassan elfogynak :(
Az erdő gyermekei is meghaltak, azért őket is sajnáltam
10/48 A kérdező kommentje:
de az a vicc h nem is hodor tartotta csak bran belewargolt es arra kenyszeritette... huh ez nagyon bonyolult.van aki azt mondja h wylis latta brant a multban.
2016. máj. 24. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!