HOLD THE DOOR?! Hodor
De akkor nem volt senkiben, az időben utazott
Hodor pedig hallotta, mivel a rendes hús bőr Hodor is hallotta...
És egyébként is logikusabb ahhoz beszélni, ahol szellemileg van
1 röpke visszatekintéstől pedig nem hiszem, hogy sokkal lassabban haladt, alapból húzta Brant így lassabban ment. Ugyan abban a tempóban képes vagyok visszatekinteni. Futás az más dolog, de itt húzott valakit...
Tegyük fel: te belewargolsz 1 kutyába, én elmegyek a kutyával távolabb: akkor a kutyához fogok beszélni, azaz hozzád, nem pedig a testedhez. Szerintem ez logikus
+ veszhelyzetben, menekules kozben a legutolso dolog lenne h meg visszakacsintgassak
ez a kutyas peldad ebbol a szempontbol ertelmetlen.
pfffff
Igen benne volt. (feltételezve még mindig)
És épp ezért kiáltott Branhez, hogy tartsa azt a kib*zott ajtót különben mind meghalnak. Bran ott van Hodorban az ajtót támasztva szellemileg nem pedig a testében
1 szóval sem nevezte meg az illetőt, nem volt benne, hogy Hodor, csak ennyi, hogy Hold the door
" Tegyük fel: te belewargolsz 1 kutyába, én elmegyek a kutyával távolabb: akkor a kutyához fogok beszélni, azaz hozzád, nem pedig a testedhez. Szerintem ez logikus
"
de itt pont forditva volt nem erted? :D hodor volt wargolva es o is volt tavolabb.
Ezért kiáltott visszafele :D Hodor lett megwargolva :D
Azaz lényegében olyan, mintha Hodor Bran lenne
Tehát itt Hodor a kutya, a hasonlatból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!