Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HOLD THE DOOR?! Hodor

HOLD THE DOOR?! Hodor

Figyelt kérdés
meg mindig nem tudom felfogni.... nem ertem. :((

2016. máj. 24. 02:53
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Pontosan azt se tudjuk, hogy mikor mászik ki belőle ez az egyik + nem feltétlen Hodornak kiáltotta. Nincs benne az, hogy "Hodor tarts az ajtót", hanem csak: Hold the door!

Brannek is szólhat, nemde?

2016. máj. 24. 21:07
 22/48 A kérdező kommentje:

de akkor most vegkepp kihaltak az erdo gyermekei? meg bran a fa nelkul h fog "idoutazni" ?

ismeritek azt a memet a masokrol, aminek az a meve h " we went shopping" ? hat lehet h a gyermekek szempontjabol ez nem volt tul jo dontes :D

[link]

2016. máj. 24. 21:10
 23/48 A kérdező kommentje:
de hodorra nezett kozbe
2016. máj. 24. 21:11
 24/48 anonim válasza:
Deresben van egy varsafa azzal tud ugrani az idoben nem ?
2016. máj. 24. 21:12
 25/48 anonim ***** válasza:

Jó... Hodorra nézett, de Bran hol van? Hodorban. Hova nézett volna? Tulajdonképpen így Hodor Bran... érted... ott van... Nem Bran testének mondja, lehet azt még hallani sem hallotta volna.

Varsafából pedig még akad

2016. máj. 24. 21:17
 26/48 anonim ***** válasza:
És egyébként is, én is visszanéztem volna, hogy mi a helyzet. Nem árt tudni...
2016. máj. 24. 21:18
 27/48 anonim ***** válasza:
Az nem Hidegkéz lesz, hanem Benjen Stark. A TOJ is folytatódni fog a következő részben, a rész címe Blood of my Blood. Lyanna Ned húga->Jon Ned vére, nem fia, hanem vére.
2016. máj. 24. 21:19
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Az Isle of Faces, magyarul nem tudom hogy fordították egy sziget egy tó közepén Westerosban, állítólag ott még él néhány, bár ha olyan életképtelenek, mint az északi rokonaik, akkor nem húzzák sokáig. A Mások meg gondolom azért zabosak, mert a gyerekek békét kötöttek azokkal, akik miatt eleve létrehozták őket és gondolom elárulva érzik magukat, kb. mint amikor megkérnek, hogy az éjszaka közepén kelj fel, pattanj autóba és vontasd ki a haverodat a sárból, de mire odaérsz addigra a suttyó, aki mindig megvert az iskolába már ott van és együtt pacsizik a haveroddal, gondolom te se lennél jókedvű. A lándzsa meg gondolom azért nem ment át rajtuk, mert egy méter magas, 30 kilós kerti törpe akarta beleszúrni egy 2 méteres jégzombiba, elvégre Arya se tudta leszúrni a Vérebet, viszont a Véreb simán keresztülszúr páncélt viselő katonákat, szóval itt minden a fizikai erőn múlik, ha mondjuk Hodor kezébe lett volna a lándzsa, akkor úgy átment volna rajta, mint egy nyárs a csirkecombfilén.
2016. máj. 24. 21:20
 29/48 A kérdező kommentje:

mi az h nem hallotta volna? mikor az oreggel nezelodtek deresben te nem hallottad h meera az eterbol kialtozik? es mondta is h hallgass a baratodra. sot, mikor wylis elkezd kialtozni akkor a vegere a hangja osszecseng meeraeval.

mellesleg ugy gyorsabban is haladhatott volna ha nem fordul hatra folyamatosan, hanem csak tolja maga elott brant, aki igenis hallja ot.

2016. máj. 24. 21:23
 30/48 A kérdező kommentje:
hat elmeletileg van, ha remzi ki nem vagta idokozben...
2016. máj. 24. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!