Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » HOLD THE DOOR?! Hodor

HOLD THE DOOR?! Hodor

Figyelt kérdés
meg mindig nem tudom felfogni.... nem ertem. :((

2016. máj. 24. 02:53
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
meg meera miert kialtozik a wargolt hodornak h tartsa az ajtot,mikor nem ura onmaganak es bran iranyitja?
2016. máj. 24. 20:09
 12/48 anonim ***** válasza:

De akarta, csak sajnálta is hogy meg kell tennie.

Igazából csak az egész életét lopta el. Teljesen normálisan tudott beszélni, és nem volt gyengeelméjű. Normális életet élhetett volna, idővel családja is lehetett volna, ha Bran nem wargolja meg. Persze ha nem tette volna meg volna Bran, akkor meghal, nélküle pedig a mások elpusztítanák a világot...

2016. máj. 24. 20:10
 13/48 anonim ***** válasza:

Persze wargolni szándékosan wargolta, de nem hiszem, hogy tudta a következményeit, csak látta (utólag). Látszott az a sajnálat is az arcán.

Ő is meglepődött, amikor Hodort látta fiatalkorában és tudott rendesen beszélni, nem tudta az okát, hogy valóban ő okozta, erre csak utólag jött rá (konkrétan most)

Hodor a szolgálója volt, hűséges volt a Starkokhoz, Branhez. Megtett mindent, ami tőle telt. Ha nem wargolja Hodort, akkor meghalnak mindannyian, kényszerből tette. Nem tekintem Brant szörnyetegnek.

Bár hamarabb is indulhattak volna...

Minden eshetőségben Hodor meghal.

-----------------------------

Walking Dead SPOILER

És nem Glen, aki bemászik egy konténer alá :D

Szerintem abban ne is reménykedjünk, hogy túlélte valahogy, mert nem. (ahogy egyik válaszoló is írta :) )

-------------------------

De az mekkora csattanó lenne, ha sikerülne az egész múltat átvariálni :D

2016. máj. 24. 20:42
 14/48 anonim ***** válasza:
47%

Csak engem irritál, hogy a semmi közepén lévő barlang bejáratára hogy kerül egy faajtó? Arról nem is beszélve, hogy az 5. évadban, amikor a zombik lerohanják a falut, akkor a farönkökből készült cölöpkerítést simán szétverik, itt viszont egy sima istálló ajtót alig tudnak áttörni. Az meg hogy van, hogy a 4. éved végén azok a ki hippi manók telibe találják a futkosó csontvázakat a kis tobozgránátjaikkal legalább 50 méterről, itt viszont nem képesek egyszer se eltalálni a kb. másfél km/h sebességgel sétáló jégzombikat, akik kb. 20 méterre vannak tőlük, meg miért nem eleve olyan kristály lándzsákkal dobálják őket, amikből mellesleg 10 darab van odatámasztva pont a barlang bejáratához. Ha ilyen nyomorékok ezek a kis manók, akkor nem csoda, hogy kihaltak, hisz ilyen kretén lények még több ezer évnyi tapasztalattal is képesek meghalni egy tökéletesen védhető helyen.

Szomorú Hodor halála, de ettől függetlenül rettentően zavaró ez a sok kontinuitási zavar, emiatt pedig bukik az egész értelmes-sírós hatás az epizód végén, hisz annyi apró kis hülyeség miatt agyalsz, hogy nincs időd érzelegni, viszont jön Coldhands, szóval legalább ennyivel kárpótolva vagyunk.

2016. máj. 24. 20:47
 15/48 anonim ***** válasza:

" Arról nem is beszélve, hogy az 5. évadban, amikor a zombik lerohanják a falut, akkor a farönkökből készült cölöpkerítést simán szétverik, itt viszont egy sima istálló ajtót alig tudnak áttörni."

Mivel ott több száz méteres hosszába neki tudnak menni a falnak,míg az alagútban csak pár wight tudott egyszerre nekinyomódni annak a 10-15 centi vastag ajtónak.

Meg itt is elég gyorsan leamortizálták az ajtót úgyhogy nem értem a problémát.

A másokat pedig minek dobálnák azokkal a gránátokkal?Nyílvánvaló hogy hatástalan lenne ellenük.

A sárkányüveges lándzsás dolog viszont jogos.

2016. máj. 24. 21:00
 16/48 A kérdező kommentje:
hippi manók :DDDD meg azt sem ertem h levelnek minek kellett felaldoznia magat? messzirol nem tudta volna eltalalni? vagy esetleg beomlaszthatta volna a barlangot maguk mogott... es ezek azok az erdo gyermekei, akikeltortek dorne karjat. na szep.
2016. máj. 24. 21:01
 17/48 A kérdező kommentje:
amugy a night's king mit akar brantol? bloodravent meg miert nyirta ki, szegeny csak chillel a barlangjaban egy faban es masok eletet skubizza.
2016. máj. 24. 21:03
 18/48 anonim ***** válasza:
Gondolom Badass akart lenni... :D Viccet félretéve talán úgy gondolta hogy így többet tud megölni (???) vagy passz.
 19/48 anonim ***** válasza:

" Nem használnak fémet, szövet-ruhákat, és házakat sem építenek. A föld alatti barlangokban, elrejtett fa-falvakban élnek és kőszerszámokat használnak.Fakérget erősítenek a lábukra, felsőtestüket pedig összefont levelek takarják. A nők és a férfiak együtt vadásznak. Nincsenek könyveik, tintájuk, sem írott nyelvük. Obszidián fegyvereket forgatnak, és íjakat használnak a csatában, az erőteljes mágiájuk mellett."

Bővebben pl itt olvashatsz róluk:

[link]

Megmagyarázza az ajtódat, egyébként is az egész hely védve volt.

Itt is elkezdik szétverni, Hodor tartja, ameddig tudja, de simán szétverték szerintem itt is...

Azért, ha megnézed: [link]

Nem olyan vékony az az ajtó.

(+ alapból viszonylag nehezen nyílik)

Illetve a video elejére pörgess.. én nem tudom, hogy mit néztél, de megöltek jó néhányat + csak a mások tudtak csak átmenni, az más kérdés, hogy a holtak kikerülték. Egyszerűen túl sokan vannak.

Itt:

[link]

Tisztán nem látszik, de szerintem ez is obszidiánból készült lándzsa volt, de még átszúrni sem tudta a vértjét. Azért a mások sem hülyék... Olyan könnyen nem hiszem, hogy ledobálgatták volna lándzsákkal őket

20/48 A kérdező kommentje:
de meera miert kialtozott hodornak h tartsa az ajtot mikor hodor wargolva volt ergo bran iranyitotta?
2016. máj. 24. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!