Ha feliratos filmet néztek, titeket is szokott bosszantani a rengeteg helyesírási hiba?
Figyelt kérdés
Persze ez nem minden filmre, csak egy bizonyos hányadukra vonatkozik, de pl. most nézem a V/H/S 1. részét magyar felirattal, és valami katasztrófa.
Alapból nem vagyok egy nyelvtannáci, de azért ezek nagyon durvák. "Megörökitek", "szallagot", "löghárító", "lessz", "allul", "szallag", "alaksor"... Nem beszélve az olyan apróságokról, mint szóközök, központozási jelek folyamatos hiánya. Pedig még csak az első 10 percnél tartok. Ekkora luxus lenne egy kis igényesség?
2016. máj. 1. 00:33
21/23 anonim válasza:
19/20 vagyok
20/20, van benne igazság, de szerintem nincs igazatok.
22/23 anonim válasza:
Akkor tiltsd meg a hibás feliratok készítését, kampányolj érte a parlament előtt. Sok sikert! Biztos menni fog..
23/23 anonim válasza:
Igen, naaagyon zavar. Mindig ideges leszek a helyesírási hibáktól, főleg, hogyha ilyen akár hivatalos dolgokban van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!