Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Csillagainkban a hiba c....

A Csillagainkban a hiba c. filmet csak én érze giccsesnek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van-e más is, mert ha valahol ezt elmondom, azt mondják, szívtelen vagyok.
2016. márc. 22. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a nézhetetlen kategória volt. 15 percet bírtam belőle. Én nem szeretem az olyan filmeket, ahol szinte el van várva hogy minden egyes képkockán sírjak.

Az a szerencsétlen Shailene Woodley meg egy jó színész, de amilyen trágya szerepei vannak trágya filmekben (kivéve az utódokat, mert abban hatalmasat alakított) megnézném végre valami másik normális filmben.

2016. márc. 22. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Én a 2. felét láttam csak, és lehet, hogy nem így kéne ítélni, de nekem is ez volt az érzésem, hogy annyira meg akarnak hatni.
2016. márc. 22. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez egy ilyen műfaj. Nekem se jön be egyébként.
2016. márc. 22. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ilyem műfaj-e. Szerintem drámának szokták mondani, és az éppen lehetne jó.
2016. márc. 22. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát erre a direkt siratós giccsparádé műfajra gondoltam. Valaki vevő rá, valaki nem. Sokan el is várják, hogy ilyen legyen. A film nem is árult zsákbamacskát, előre lehetett tudni, hogy ilyen lesz.
2016. márc. 22. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja, akkor értem. Én nem tudtam, mit ígért, utólag hallottam róla.
2016. márc. 22. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Én szerettem a filmet, de a könyv jobb.

Filmben csak a vége felé sírtam de akkor nagyon.

Úgy gondolom, hogy mindenkinek legalább egyszer el kell olvasnia/megnéznie.

Lehet, hogy "giccses" de én szeretem az ilyeneket:)

2016. máj. 3. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Én semmiről nem gondolom, hogy mindenkinek meg kell néznie. Tudom, hogy nem ugyanolyan ízlésünk, csak mindenkitől azt hallottam, mennyire szereti, és kíváncsi voltam, más is van-e, aki szerint giccses. Meg azt is észrevettem, hogy sokak szerint, ha ezt a filmet szidja valaki, akkor de bunkó, mert a rákosokat sértegeti, pedig nem ezt mondta.
2016. máj. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!