A Csillagainkban a hiba c. filmet csak én érze giccsesnek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van-e más is, mert ha valahol ezt elmondom, azt mondják, szívtelen vagyok.2016. márc. 22. 18:51
1/8 anonim válasza:
Nekem a nézhetetlen kategória volt. 15 percet bírtam belőle. Én nem szeretem az olyan filmeket, ahol szinte el van várva hogy minden egyes képkockán sírjak.
Az a szerencsétlen Shailene Woodley meg egy jó színész, de amilyen trágya szerepei vannak trágya filmekben (kivéve az utódokat, mert abban hatalmasat alakított) megnézném végre valami másik normális filmben.
2/8 A kérdező kommentje:
Én a 2. felét láttam csak, és lehet, hogy nem így kéne ítélni, de nekem is ez volt az érzésem, hogy annyira meg akarnak hatni.
2016. márc. 22. 19:59
3/8 anonim válasza:
Hát ez egy ilyen műfaj. Nekem se jön be egyébként.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ilyem műfaj-e. Szerintem drámának szokták mondani, és az éppen lehetne jó.
2016. márc. 22. 22:26
5/8 anonim válasza:
Hát erre a direkt siratós giccsparádé műfajra gondoltam. Valaki vevő rá, valaki nem. Sokan el is várják, hogy ilyen legyen. A film nem is árult zsákbamacskát, előre lehetett tudni, hogy ilyen lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, akkor értem. Én nem tudtam, mit ígért, utólag hallottam róla.
2016. márc. 22. 22:34
7/8 anonim válasza:
Én szerettem a filmet, de a könyv jobb.
Filmben csak a vége felé sírtam de akkor nagyon.
Úgy gondolom, hogy mindenkinek legalább egyszer el kell olvasnia/megnéznie.
Lehet, hogy "giccses" de én szeretem az ilyeneket:)
8/8 A kérdező kommentje:
Én semmiről nem gondolom, hogy mindenkinek meg kell néznie. Tudom, hogy nem ugyanolyan ízlésünk, csak mindenkitől azt hallottam, mennyire szereti, és kíváncsi voltam, más is van-e, aki szerint giccses. Meg azt is észrevettem, hogy sokak szerint, ha ezt a filmet szidja valaki, akkor de bunkó, mert a rákosokat sértegeti, pedig nem ezt mondta.
2016. máj. 4. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!