Megjött az új Star Wars előzetese. Ti mit vártok tőle?
Figyelt kérdés
Én nem sok jót: "Godzilla rendezője", "komorabb, sötétebb hangulat". Ez a kapkodás sem tetszik, hogy minden évben új Star Wars film, legalább 6 évig... Pénzszaga van az egésznek, a Disney be akarja hozni a milliókat, amiket elköltött a Star Warsra.
Nem várok semmi pozitívat tőle, a SW-ból is ugyanolyan tömeggyártott olcsó kommersz hulladék lesz, mint a Marvel és DC univerzumból állandóan kitolt szuperhősfilm-komédia. Minden évben kitolnak 1-2 filmet, csakis a mennyiség fog számítani, mert úgyis lesz elég néző és rajongó, akiknek nincsenek túl magas elvárásaik. CGI meg "retró SW effektek" orrba-szájba, némi fanservice, 2-2,5 órán tartó üres és bugyuta történet.
Szeretem a SW-ot, de amit a Disney elkezdett vele, az nagyon gusztustalan. Persze érthető, horribilis pénzt költött a világára, és szeretné, ha ennél jóval több jönne vissza, ami sikerülni is fog minden bizonnyal.
2016. ápr. 9. 10:42
22/36 anonim válasza:
A trailer alapján nekem tetszett, kicsit a Birodalom Visszavágra hajaz annyiban, hogy sötétebb. Persze az Ep7 trailere is tetszett mondjuk, a film annyira nem első nézésre.
Annyiban védeném a Disneyt, hogy bár évente jönnek ki a filmek, de techniakilag nem évente tömeg gyártott filmek ezek. Minden 2. évben jön ki trilógia és spinoff film, tehát 1 helyett 2 évük van rá lásd Ep8 forgatása már zajlik egy ideje és következő év decemberében jön.
2016. ápr. 9. 13:55
23/36 A kérdező kommentje:
Ja és a legnagyobb hiba, ami úgy általában az új közönségfilmekben mind jelen van: újra egy nő a főszerepben, aki majd férfiakat ver. Ez egy újabb agymosás. Szegény tini srácok már nem tudják, hol a helyük a lányokkal szemben. Lassan pofánver egy lány, ha nem engeded előre a buszon, a folyamatosan az arcodba vetített ilyen filmek miatt. De ha meg visszaütök és betöröm az orrát, még én kerülök bajba (miközben persze a lány is rájönne, hol a helye táplálkozási láncban valójában).
2016. ápr. 9. 18:24
24/36 anonim válasza:
Én nem várok tőle sokat. Az SW 7 után, egyszerűen kiszerettem az univerzumból (aztán gyorsan megnéztem az 5-öt, úgyhogy maradok fan). A komor hangulat, nekem bejön.
Első reakció a trailer nézése közben:
De hol vannak a bothanok????
2016. ápr. 13. 21:47
25/36 Rion_marcus válasza:
A Bothánok? Azok várják, hogy ellophassák a második Halálcsillag terveit, nem az elsőét amiről a film szól :)
2016. ápr. 13. 22:52
26/36 anonim válasza:
Nincs benne fénykard csata szóval egy nagy hulladék lesz az egész...oké hogy spin off film lesz, de azért na...eddig a Star Wars filmek azért ütöttek ekkorát mert volt benne fénykard vívás ami felér egy epikus csatának kb :)
2016. ápr. 14. 16:58
27/36 anonim válasza:
ki mondta, hogy nem lesz benne fénykard párbaj?
2016. ápr. 14. 20:35
28/36 anonim válasza:
Már a fénykardok sem számítanak epikus fegyvernek az előzmény trilógia óta. Ott voltak a sistergő végű bottal hadonászó testőrdroidok, és természetesen az új filmbe is kellett egy eszköz, ami "megfogja" a fénykardot. Na ez még a sistergő botnál is gázabb volt szerintem, egyszerűen nem tudtam hova tenni azt az eszközt. Izzadságszagú volt nagyon.
2016. ápr. 14. 20:38
29/36 anonim válasza:
Nem a fénykard miatt volt a többi sem jó.
2016. ápr. 14. 20:46
30/36 anonim válasza:
Nem fogom megnézni. Nem leszek hajlandó. Öreg kutyaként Kyle Katarn a kedvenc hősöm és reméltem hogy ő lesz a főszereplő,hogy majd nosztalgiázom egy jót. Ámbátor így egy gyenge filmnek tűnik. *Számomra*
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!