Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a Disney a közeljövőben minden évben fog kihozni egy új Star Wars filmet a mozikba?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egyre kevésbé fog érdekelni, mert egyre gyatrábbak lesznek.
2016. ápr. 4. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Szokásos lehúzás.
2016. ápr. 4. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Ha jó filmek, felőlem jöhetnek. Bár a Han Solo spinoff szerintem nem a legjobb ötlet.

Lehúzás akkor lenne, ha kötelező lenne elmenni.

2016. ápr. 4. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Illúzió az egész, ha mindenhol azt látod akkor elhiszed hogy tényleg el kell menned. Lásd a mostani Marketinget, még a WC papír meg a tej is Star Warsos volt.
2016. ápr. 4. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Én akkor is elmentem volna rá, ha egyáltalán nem reklámozzák. Más filmnél is volt ilyen vírusmarketing, mégse éreztem késztetést, hogy megnézzem. Bár biztos hatásos valamennyire különben nem csinálnák. Szerintem leginkább a gyerekeket célozzák meg ezekkel a hülyeségekkel, aki meg majd meggyőzik anyut/aput. Ebben az esetben talán beszélhetünk lehúzásról, de amúgy nem hiszem.

Meg biztos sokan nézték meg divatból is, azok meg is érdemlik, hogy lehúzzák őket.

2016. ápr. 4. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Illúzió az egész, ha mindenhol azt látod akkor elhiszed hogy tényleg el kell menned. Lásd a mostani Marketinget, még a WC papír meg a tej is Star Warsos volt."

Azért duplán kétélű fegyver.

Egyrészt, én éppen ezért a már bántóan tolakodó kampány miatt gondolkodtam el komolyan, hogy meg se nézem. ( Mondjuk, így utólag az a véleményem, hogy nem vesztettem volna sokat.)

Másrészt ez tipikus win -win szitú. A reklámmal nem csak a film nyer, de a reklámhordozó termék is.

Ezeknek a filmeknek már semmi köze sincs az eredeti filmek hangulatához.

Ahogy Lucas mondta: "a Star Wars a gyermekem, és striciknek adtam el".

2016. ápr. 4. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Literally Impossible.

Ha évente kiadnának új filmet, a forgatási idő nyúlfarknyi lenne, amiből egyenesen következik sz@r a film a kapkodás miatt.

2016. ápr. 4. 19:35
 8/9 San Bernardo ***** válasza:
38%

Nem tudom, hogy tényleg így lesz-e (várjuk ki a végét), de ha igen, akkor az elég baj.

...Akkor olyan lesz, mint a James Bond, hogy már nem tudod majd megkülönböztetni őket.

...Most van egy kultusza a SW filmeknek, bár már a "plusz három"-mal is felhígult szerintem, még sztárok játszanak bennük, még vannak akik ezt vagy azt az epizódot tekintik legjobbnak.

...Ha minden évben jönnek, akkor egyre olcsóbb lesz, egyre gyengébb minőséggel, és el fogja veszíteni a jelentőségét, egy moziba vitt tévésorozattá válik. Nem állítom, hogy nem lesz élmény, de elveszti az egyediségét, az izgalmát. Már önmagában az is jó volt, hogy kellett sokat várni a következő epizódra.

...Ha minden évben kapsz egyet...nem tudom, szereted-e mondjuk az orosz krémtortát (én igen), és ritkán eszem. Ha minden reggel azt kapnék, nem lenne nagy szám, sőt.

...Főleg ha egy idő után már csak az utánzat utánzatának utánzatát kapod majd huszadrangú sorozatszinészekkel és olcsó CGI-vel, a végén rajzfilmsorozattá fog süllyedni.

...Ne legyen igazam... az Erő legyen veled!

2016. ápr. 5. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: szerencse, hogy minden amit leírtál, elég nagy sületlenség

Miért is lenne olyan mint a James Bond? A SW-t nem fogják rebootolni, minden egyes film csak hozzáad valamit az univerzumhoz.

A SW-nak volt, van, és mindig is lesz kultusza.

Nam fog moziba vitt tévésorozattá válni, mert a fő részek (a 7-8-9... tehát a számozottak) nem évente jönnek, tehát ezekre igen is sokat kell várni. Mit számít az, hogy a köztes években spin-off filmek is készülnek, amik nem viszik előre a fő szálat, csak bővítik az univerzumot. Ezzel mi a probléma?

Utánzatot meg nem fogunk kapni nyugi... ne hasonlítsd a James Bondhoz, mert a SW univerzum nagysága mellett eltörpül a JB (nem is értem, hogy említhetőek egy lapon). A SW univerzum olyan végtelenül nagy, hogy a benne rejlő lehetőségek forrása kimeríthetetlen. Semmi ok az aggodalomra.

Szerintem a Disney-nél a lehető legjobb kezekben a Lucasfilm. A Marvellel is csodát művelnek kb, mondom ezt úgy, hogy én utálom a szuperhősfilmeket.

Szóval én örülök neki.

2016. ápr. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!