Ti hogy vagytok ezzel ( Star Wars )?
Amikor először meghallottam, hogy lesz 7. rész, főleg, hogy a Disney megvette a jogokat, azt mondtam, hogy teljesen elfogják rontani a Star warsot.
Viszont, mikor megláttam az előzeteseket,( meg utánaolvastam dolgoknak) minden kétdségem elszállt, és mostmár úgy gondolom, hogy nagyon király lesz....
TI hogy vagytok/ voltatok ezzel?
Sose értettem ezt a Disney rinyát. Hollywood egyik legnagyobb stúdiója, a céljuk a profit, ami mindenképpen meglesz mert Star Wars. Az a kérdés, hogy mennyi, ez pedig a kritikákon fog múlni, amik a vetítés előtt kint lesznek, tehát nyilván az a cél, hogy minél jobb legyen.
Ami miatt aggódnék az Abrams. Nem is értem, nem volt elég, hogy a Star Trek-et egy ostoba young adult szemétté silányította?
A Disney-nek csak annyi köze van a filmhez (és elkövetkezendő filmekhez), hogy ő a tulaj, és pénzügyi hátteret biztosít. Másba nem szól bele.
Abrams miatt sem kell aggódni, szerintem semmi baj nem volt az új Star Trek filmekkel
8: Abban aztán nem volt benne. Nem lehet, hogy te ezt láttad?
https://www.youtube.com/watch?v=v93Jh6JNBng
Ez egy manipulált trailer, egyfajta gúny George Lucasra irányulva. Egész pontosan egy félő elképzelés, hogy vajon mi történne, ha ő rendezné a filmet. A belerakott extrák mind a klasszikus trilógia felújításai közül lettek átemelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!