Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jar Jar Binks mint Sith lord?...

Jar Jar Binks mint Sith lord? Ti mit gondoltok erről a teóriáról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=2Z7jq1uCnNU

Aki tud angolul nézze meg. A lényeg, hogy valószínű, hogy Jar Jar eredetileg egy gonosz manipulátor karakternek szánták, aki csak tetteti, hogy idióta. Tudom elsőre nevetségesen hangzik, de számos utalás van erre. Igazából még arra is van esély, hogy valóban ez lesz a helyzet az új filmekben (bár kicsi). Lcas anno még olyat is mondott, hogy "Jar Jar is the key to everything". Valúszínűleg az történt, hogy a baljós árnyak után, mivel kiderült, hogy rengetegen utálják Jar Jar-t, Lucas megijedt és változtatott a terven. Pedig szerintem zseniális lett volna. És creepy. Képzeljétek el Jar Jar-t mint egy sötét Yodát. Brutális :D

2015. nov. 11. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Butaság. Annyiban volt a kulcsa a dolgoknak, hogy Palpatine őt használta fel több dologhoz. Lásd a Köztársasági haderő felállítását is ő indítványozta, és ez csak egy példa. Ám pont ezek vezettek Sidious hatalomra jutásához.
2015. nov. 11. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Abban az országban, ahol egy sorozat egyik főszereplőjét megölik, majd ezer rész leforgatása után a nézők sírására felélesztik, a kukába dobva az addig történteket, még ez is elképzelhető. De nem hiszem, hogy megtennék, mert Jar Jar-t sikerült egy igazi primitív amerikai vígjátékhülyének beállítani, aki csak azért került a filmbe, hogy a gyerekeknek legyen min röhögni. Szerintem elképzelhetetlen, hogy bármilyen komolyabb tervük lenne vele, ahhoz a Baljós árnyakban bemutatott dolgait törölni kellene a nézők memóriájából.
2015. nov. 11. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:

"mert Jar Jar-t sikerült egy igazi primitív amerikai vígjátékhülyének beállítani"

Épp ez a lényeg, hogy csak annak tetteti magát. Az elmélet szerint. Ha nem nézted meg a videót, mondok egy-két dolgot: Jar Jar többször is a háttérben áll mikor bizonyos karakterek beszélnek és bizony látszik, hogy az adott karakterekkel együtt formálja a szavakat. Mintha ő mondatná ki velük. "elmetrükk". Egész magas pozícióba is felküzdi magát. Ahogy az első hozzászóló s mondta, ő szavaztatta meg Palpatin teljhatalmát. És még vannak kisebb utalások. És megint csak Lucas-ra utalnék, aki mondta ugye, hogy "jar Jar is the key to everything", majd olyasmit is nyilatkozott, hogy sajnálja, hogy nem a szívére halgatott, el kellett ejtenie bizonyos csavarokat/karaktereket a fanok kedvéért. És ugye a fanok többnyire utálták Jar Jar-t, jóval kevesebbet is szerepel a későbbi részekben. Szóval a terv valszeg a Baljós árnyak után változott meg.

2015. nov. 11. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Más az, ha valakit jelentéktelennek mutatunk és más az, ha komplett idiótának. Egy szürke kis senki még lehet fontos, de egy idióta? Ehhez túlságosan hülyének ábrázolták, most már hiteltelen lenne a változás még akkor is, ha nem csak Sith nagyúr lesz hirtelen, hanem egyben Alien meg Predator és harmadrészt Pókember :) Fenntartom, hogy csak azért került a filmbe, mert a gyerekeket is röhögtetni kellett valamivel, az amerikaiak pedig minden filmbe megpróbálnak beleeröltetni valamit, ami szerintük humoros, még akkor is, ha semmi szükség rá.
2015. nov. 11. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért utálják Jar-Jart!Amúgy szerintem jól nézne ki szitként de nem illik hozzá.
2015. nov. 14. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Van erröl még egy videó de én nem tudok linket másolni az a lényeg hogy jar jar mindig az emberek "szájába adja a szavakat" ha megnéztek egy csomó jar jar os jelenetet akkor csak a száját nézzétek meg neki sárga a szeme mint a sitheknek a többi jar jar féle lénynek meg kék vagy barna
2016. aug. 3. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és elsö amit te mondtál az kapcsolódik a véleményhez lehet hogy jar jar sidius "embere" és ezért csinálja a felkelést meg azon a beszédjén is az emberek szájába adja a szavakat söt néha jediknek is szóval ezek alapján ö nagyon erös sith lehet aki jediket is manipulálni tud és mielött megkérdeznétek miért nem támadt rájuk akkor az egész világos oldal megtámadta volna és vége a sidiusos tervnek meg lehet a szeme szinét észrevették volna (mert sárga ez is jelzi hogy sith) és manipulálta öket hogy ne vegyék észre szóval ö nagyon erös sith
2016. aug. 3. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!