Mit gondoltok a Madoka Magicáról?
Jó volt, átlagon felüli, tetszett.
Nade a Rebellion, na az ritka szemét volt.
Egyedi cucc, nekem tetszett. Valamikor azért erős túldrámázások voltak benne és a befejezés bár érdekes volt, de meg lehetett volna jobban oldani.
A zenéje zseniális.
A harcokban nagyon tetszett a művészi grafikai megoldás, látszik hogy a shaft csinálta.
Szóval szerintem mindenképpen érdemes megnézni. (A rebelliont még nem láttam, de én is vegyes véleményeket hallok róla)
Attól hogy egy közösségi oldalon valami népszerű, vagy jónak van titulálva attól még nem biztos hogy jó is.... Főleg azért mert az összes "mainstream szemetet" agyonpontozzák ott. - Más kérdés hogy a Madoka nem igazán mainstream -
Adom, egész jó thriller, de vannak nála sokkal jobbak is. Minden esetre a fordulat tetszett, de a mai napig nem néztem meg a harmadik mozifilmet ami a folytatása, pedig az is már jó 2 éve kint van. Történetet felépítették, de egyértelműen a mű hangulata volt ami magával ragadott, nagyon jól húzta az időt hogy egyre feszültebb legyen a légkör, és még ha nem is mindent magyarázott meg, azért egy-két vallomás ütött. Mellesleg annak ellenére lett jó a hangulat hogy a Shaft annyira kitett volna magáért, nem tudom egyedi volt, de szerintem messze messze a leggyengébb munka grafikailag a Madoka a Shaft munkák közül.
# 5
Igen? Akkor nézd meg a legnépszerűbb animék milyen helyen vannak. Naruto 400. felett, Bleach 500. felett.
(Meg tudom érteni).
Legnépszerűbbek? Hol Európában? A MAL Európai oldal... mangában talán azok, bár manga eladásokat nem nézek, de a TV-ben folyamatosan a One Piece meg a Detective Conan a legnézettebb, meg pár kisgyerekeknek szánt anime.
Amúgymeg azzal a 500. körüli helyel szerintem bőven kiegyezhetne a Shingeki is, kb ugyan az mint a Naruto vagy a Bleach, csak egy más világban. Hál istennek azért a MAL-on még a legjobbak közt tényleges értékeket képviselő animék vannak. (Khmmm... Mushishi, Ginga Eiyuu, CG, SG, Cowboy Bebop...) Bár mondjuk a Gintamát nem tartom komolynak de mindenképpen megérdemli hogy ott legyen, külön stílus az az anime.
Bleach manga színvonala utolsó néhány hónapot tekintve no comment, szemét.
Naruto meg végét tekintve teljesen kiszámítható volt, unalmas, és az utolsó spin-off manga 10 évvel az események után valami szánalmasan gyenge lett.
Nekem se hatalmas kedvencem a AoT, de ezeknél klasszisokkal jobb.
Igen klasszisokkal jobb, de ha azt veszed a Shingeki direkt egy kihívóként csinálták, a mangát is és az animét is. Ha úgy nézzük, anno mikor a Bleach-Naruto-One Piece hármas indult, egyik sem kihívónak indult, sőt, akkor az a shounen műfaj amit ma ismerünk nem is létezett. Volt ugyan Dragon Ball meg JoJo, Kinnakuman, meg Hokuto no Ken, voltak még páran de nem volt ekkora népszerűsége magának a műfajnak.
Ezért van az amit te is írtál, egyre népszerűbb lett a műfaj, egyre jobban jött a pénz, a minőséget egyre lehetett alacsonyabbra venni, mert úgy is nézik, lényegében "divat" lett belőle. Ezért nevezem én az összes olyan mangakát aki eladta magát a sikerért "médiaprostinak", like Kishi. Meg csinálta azt a befejezést amit mindenki várt évek óta, tök jó. Nem baj ha így az egész háború értelmetlen, nem. Pain óta úgy is csak a fanoknak készítette az egészet.
Tipikus GL féle húzás. A Bleach meg történetileg eddig sem volt egy nagy cucc, csak most még minden egyéb is szar lett mellé. :D Egyébként ennek ellenére is kicsit vicces (Szánalmasan vicces) hogy akármennyire sablonosak a shounenek, simán brutális mangaeladásokkal bírnak. Hiroya Oku elkezdte írni tavaly az Inuyashikit, egy baromi jó seinen mangát, ennek vana seinenek közül a legmagasabb eladása idén, kb fél millió. A One Piece/Shingeki tavaly fejenként 15milliót termelt. Ennyit számít a mainstream, és ezért van szerintem az egész "animevilág" elveszve. De hát ha a kicsiknek ez kell, úgy is a pénz az úr. (Lassan már shingekis seggvakaró meg guminő is lessz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!