A star wars 3-ban Yoda miért hagyja ott Sidious-t a végső csata után? Csak én vettem észre, hogy amikor Yoda lezuhant, csak pár méterre tőle feküdt a fénykardja?
5:52-nél kell keresni a jobb alsó sarokban :)
https://www.youtube.com/watch?v=S5SkNrWSk5M
Szerintem az nem a fénykardja... Vagy akkor rosszat nézek.
De ha meg tudod szerkeszteni úgy, hogy kivágod ezt a képkockát, és bekarikázod rajta hogy szerinted melyik a fénykard, akkor egyértelműbb lenne :)
A méretével nem lenne gond mert ugyebár közelebb van a kamerához mint Yoda, az viszont biztos hogy Yoda fénykardja teljesen máshogy néz ki. Ime:
Amúgy szerintem megsérül Yoda a zuhanáskor és úgy érzi nem tudná legyőzni Sidiust, ezért nem kockáztat. Ahogy Ő mondja később, visszahúzódik és vár a jobb alkalomra, ahogy az összes többi Jedi.
mit találtam most...
"Yoda lost the lightsaber which fell to the ground below, but he recovered the weapon, and kept it in a box in his hut on Dagobah while in his exile."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!