Animések! Mit gondoltok a mostani őszi szezonról?
Elég gyenge, szokásosan, de már évek óta iszonyat mélyponton van a felhozatal. Animék 90% ecchi meg alsóbb kategóriás harcközpontú shounen, és van nagyon kevés nézni érdemes anime.
Nem szabad mostanság semmit szinte elvárni a szezonoktól, meg a bennük érkező animéktől mert csalódást okoznak, tömegtermék a legtöbbjük, ami meg nem.... annak meg respect csak nem lesz úgyse sikeres és nem él meg sokat, sajnos.
A mostani szezonból csak a Haikyuu 2-t, a Comet Lucifert, Owari no Seraph 2-t, és a Noragami 2-t nézem.
A Comet Lucifertől nem vártam sokat, így nem okozott csalódást. Nincs benne semmi extra, de elszórakoztatom magam rajta.
A Haikyuu szerintem továbbra is hozza a színvonalat, azt teszi, amire való: megnevettet. Mondjuk nem tudnék rosszat mondani róla, mert nagyon imádom:D
Az Owari no Seraph még mindig egy klisémoslék, de ez van. Egyetlen szereplő beszólásaiért nézem, meg azért, mert bejön a grafikája.
Tisztában vagyok vele, hogy a Noragami egy középkategóriás shounen, de szeretem a mangáját, és mindenképpen látni akarom a jeleneteket mozogva is. Plusz nagyon bírom Yatot, állat a srác:D És itt is pluszpont a grafika.
Rengeteg klisémoslék(ez de tetszik)van a szezonban, de ez megy már lassan 6-7 éve(amikor 60%-ról 90-re ugrott ezeknek az aránya) ezért meg sem lepődöm.
Haikyuu 2-t nézem kikapcsol és vicces, másra nem is jó. One Punch Man a "Gintama2.0" sírvaröhögős cucc. Young Black Jack űdítő színfolt, hiszen az eredeti is nagy kedvencem. Két meglepően agyament szórakoztató kis szösszenet az Osomatsu-san és a Kare Baka. Sajnos pár dologba még nem volt időm belenézni: Subete ga F ni Naru, Kowabon, Kagewani, LupinIII.
Köszönöm a választ! :)
Megy mindenkinek a zöld pacsi.
Az újak tényleg nagyon gyengék, 1-1 be belenéztem de elég sablonosak és unalmasak is.
Szerencsére vannak folytatások is, amik annyira nem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!