Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars:Az ébredő erő...

Star Wars:Az ébredő erő jegyvásárlás?

Figyelt kérdés
Következő lenne a kérdésem, mivel október 19-től lehetett jegyet vásárolni a filmre, de most ez csak a premierre vonatkozik vagy az utánna való vetítésekre is? Tehát, ha én például december 28-án szeretnék menni, akkor ott a helyszínen megfogom tudni venni a jegyet? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

2015. nov. 10. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, akkor már a kutya sem fog rá emlékezni. (Általában 1-2 hétig vannak tele a termek. Aztán már kényelmesen el lehet férni.)
2015. nov. 10. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ csak gondoltam megkérdezem, mert nehogy az legyen odamegyünk aztán az legyen, hogy még akkor is előre meg kellett venni. :)
2015. nov. 10. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Cinemacity.hu

Utana való vetítésekre is adtak el jegyeket de nem tudod meddig! Valszeg addig nem. Felhívod és megkérdezed tőlük. Vagy megnézed meddig lehetett foglalni. Arra a hétvégére biztos lehetett.

2015. nov. 10. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát mivel a premier 17. van és néztem utána való szerdára lehet még foglalni utánna már nem ír gondoltam, hogy csak nem kell két hétre rá majd jegyet venni előre felhívni meg nem akartam, mert az interneten sok segítőkész ember van és, ha olyan az ügyfélszolgálatuk, mint a T-Mobile-nak, hogy órákat kell várni, hogy tudj beszélni akkor passz..., de értem neked is köszönöm a választ.
2015. nov. 10. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy attól is függ, hogy hol. Budapesten pl. még el tudom képzelni, hogy esetleg nem tudsz venni jegyet majd. De mondjuk egy vidéki városban már szerintem simán.
2015. nov. 10. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Debrecenben néznénk meg, jó lesz az. Tökéletes nyugodt vagyok mostmár akkor. :)
2015. nov. 10. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!