Be fognak úgy engedni a moziba, hogy nem a saját adataimat adtam meg az online jegyvásárlásnál?
Mivel nekem nincs még bankkártyám így a barátom bankkártyájáról lesz a vásárlás de ő nem lesz jelen a jegyátvételnél hanem csak én + egy másik barátom.
Illetve kinek az adatait kell megadni a rendelésnél az enyémet , a bankkártya tulajdonost?
Illetve kinek az adatait kell megadni a rendelésnél az enyémet vagy a bankkártya tulajdonost(aki nem lesz jelen)?
Annyit kihagytam , hogy Átvétel a mozipénztárnál (Pick up At the chashbox) szolgáltatást választottam
Megkérdezik a kódot és a nevet, de nem kell igazolnod, hogy az a név te vagy. Simán lehet olyat, hogy nem te veszed meg a jegyeket, de a te jegyeid stb. Amúgy meg a jegyvásárlásnál nyugodtan meg lehet adni bármilyen nevet, csak a bankkártya adatainál kell a bankkártyán lévőt megadni. Ennek nem kell egyeznie azzal, amit a mozi felületén írtok be a jegyvételnél.
Arra kell figyelni az átvételnél, hogy ha diákok vagytok, és diákjegyet akartok, akkor az átvételnél be kell mutatni mindegyik diákot. De még ott se ellenőrzi senki, hogy megfelelő névvel vetted-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!