Mia véleményetek a star wars rebels legújabb epizódjairól?
Figyelt kérdés
A 2.évadot értem./Már csak az utolsó részt nem láttam./2016. ápr. 3. 17:54
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs elirtam utolsót is láttam pontosítom a kérdést:mi a véleményetek a 2.evad végéröl?
2016. ápr. 4. 18:46
2/6 anonim válasza:
Őszintén? Én az évadzárótól többet vártam. Sokkal. Úgy érzem, ez csak valami fontosnak a felvezetése volt. Viszont a harmadik évad..hmm...azt már lehet sejteni, hogy nagyon jó lesz! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk Darth Vader és ashoka párbajától többet vártam ,de azért ez se lett olyan rossz.Bár azt még mindig nem bírom felfogni hogy lehet lézerkardal repülni.Én amúgy nagyon remélem ,hogy Ezra áttál Maulhoz így az alvilágot is megismernénk.
2016. ápr. 5. 21:08
4/6 anonim válasza:
Vagy még jobb lenne ha ő válna Snoke fővezérré, és ezt mutatnák be:D
5/6 Benyebonya válasza:
Szerintem marha epic volt. Kanan, Ezra, Ashoka, Maul, három inkvizítor és Darth Vader együtt Kreia templomában...
Az egyetlen bajom vele, hogy ő nem jelent meg, ha meg tette volna, szerintem egy napig nem térek magamhoz. Anno a Bane jelenésnél a Clone Warsban is eléggé csalódott voltam, ez ahoz képest még kevesebb volt sajnos.
Összességében ez az utolsó két rész szerintem az eddigi legjobb volt, amit Star Wars animációtól láthattunk.
6/6 anonim válasza:
Én azt vártam, hogy Ahsoka és Maul is meghal végre, úgyhogy alaposan megleptek... Leginkább az utóbbi életben maradása zavar... Bakker, ez a csávó halhatatlan, szerintem ezt elkönyvelhetjük :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!