Nektek, hogy tetszik a Star Wars VII új előzetese?
https://www.youtube.com/watch?v=wCc2v7izk8w
Nekem az első trailer is tetszett, de ez a második szerintem még jobb! :) Én tűkön ülve várom már a decembert. :)
Szerintem szimplán pocsék! Az egészről idáig érződik az izzadtságszag, hogy nyúzzanak még le egy bőrt a Csillagok háborúja univerzumról.
Harrison Ford röhejesen néz ki, hogy még mindig a csempész szerepét játssza, el kéne hinnünk, hogy harminc év alatt még mindig a Tie-vadász meg a X-wing adja a csillagvadász erők többségét stb. stb. stb.
Egy fos az egész! (és ezt nem azért mondom, mert a Disney megvette, de messze-messze többet vártam ennél)
Utolsó: ha jobban figyeltél volna, láttad volna, hogy sem a TIE-ok, sem az X-wingek, sem a csillagrombolók nem ugyanolyanok voltak, mint anno. A rohamosztagosok páncélzata is más
Ha minden helyett totál új dolgok lettek volna, akkor ez minden lenne, csak nem épp a 6. rész folytatása
Han Solo-nak meg miért kéne megváltoznia? Egyszerűen ő az a fajta karakter, aki csak jellemfejlődésen mehet keresztül, de teljes jellemváltozáson nem. A tipikus Solo-jegyeknek meg kell maradnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!