Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem tetszik sokaknak a...

Miért nem tetszik sokaknak a Star Wars új trilógiája?

Figyelt kérdés
Nekem speciel a 2. és a 3. rész a kedvencem, a régiektôl meg nem vagyok annyira beájulva, de azért azok se rosszak.

2014. febr. 8. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
A dízni féle SW re gondolsz, vagy a régi SW 1-2-3 ra? Ha az 1-2-3 ra akkor azért, mert hülyeség, a 4-5-6 jól fel volt építve, érdekes volt, akciódús, drámai, de az "új" egy idióta hülyeség volt kisgyerekeknek, jah és rohadt unalmas. Pl a klónok támadása ritka 1 unalmas film volt, de a 3 sem túl izgi. Csöpögős lávsztori
2014. febr. 8. 19:40
 2/7 anonim válasza:
78%
Nos, én is a "sokakhoz" tartozok ilyen tekintetben. Szó sincs arról, hogy az új trilógia szar lenne. Az tény, hogy a régihez képest semmit se tesznek le az asztalra, de ettől még nagyon jók, elvégre Star Wars. Nos, a probléma ott gyökerezik, hogy az új trilógia elment egy ilyen látványfilm irányzatba. Persze, van jól kidolgozott sztorija, jó karakterek, fasza látvány, Natalie Portman, szóval tényleg minden egyben van. Azonban a régi jobban egyben van. Bennem ahogy ezt most írom, csak most tudatosul, hogy nem is tudom rendesen szavakba önteni, hogy miről van itt szó. Szóval bocs a hasztalan halandzsáért.
2014. febr. 8. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

A III. rész szerintem is teljesen vállalható lett, de az I. és II...

Hol is kezdjem?

Ott van Jar-jar, akit 6 évesen még nagyon viccesnek találtam, de ahogy felnőttem rá kellett jönnöm, hogy hazavágja a film hangulatát, pusztán azzal, hogy létezik.

A többi új karakterrel egyébként nincs nagy gond sőt egy-kettő egész jól sikerült(Qui-Gon, Windu, Dooku).

A színészválasztások is egész jól alakultak kivéve a legfontosabbat Anakint. Hayden Christensen egész egyszerűen alkalmatlan volt erre a szerepre, de a forgatókönyv se segített neki. Anakin szabályosan utálni való jellem, de még azelőtt, hogy átállna a sötét oldalra.

A vérgagyi párbeszédeket és az erőltetett, csöpögős szerelmi szálat pedig hagyjuk.

A Baljós árnyak és a Klónok támadása valljuk be unalmasak.

Azokat a hülye midikloriánokat meg minek kellett belemagyarázni még mindig nem értem.

Szóval fő probléma, hogy üres látványfilmek lettek, teljesen a profitra összpontosítva készültek (a célközönség inkább 6-14 éves gyerekeket jelentette).

De mint mondtam a Sithek bosszúja azért elég jól sikerült.

2014. febr. 9. 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért alkalmatlan Hayden Christensen Anakin szerepére?? Azt játszotta el, amit el kellett játszania. Szerintem nem utálandó a karaktere Anakinként. Fokozatosan lett gonosz, az hogy nézett volna ki, hogyha egyik pillanatról a másikra dönti el, hogy átáll a sötét oldalra?
2014. febr. 9. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
azért mert nem hozzák azt a színvonalat amit anno a 4,5,6 ettől független nem annyira rossz részek, de valljuk be az 1 és a 2 nem sikerültek olyan jóra a 3 speciel tetszett nem volt rossz
2014. febr. 9. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
szerintem nagyon jó az ósszes resz!!!!!!! Nem hiszem h ti SW fanok vagytok mert aki fan mindeggyiket megbecsuli es mindeggyik jó kell legyen!!Aki mar külömbséget tesz annak mar nem tetszik nagyon a film azaz nem fan!!!!
2014. febr. 24. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint mindegyik részt szeretem. Szerintem az 1,2, 3 sem unalmas hanem bőven van története és mondanivalója. Látványvilág persze, hogy fejlődött és ezt jól kis is használták szerintem nem estek túlzásba. Anno a régieknek a látványa is forradalminak számított. Meg mondjuk itt voltak olyan lények amiket nem nagyon lehetett volna bábokkal eljátszani. A B1 rohamdrodiok vagy a Droideka-k "bőrébe" nem bújhatott ember mint a rohamosztagosokéba. Szóval szerintem a számítógépes animáció rendjén van benne. A első rész fogatversenye szerintem az egész filmes sorozat egyik legnagyobb jelenete. Jar Jar meg nálam még felnőtt fejjel is vicces és nélküle nem tudnám elképzelni a filmet. Jó nem egy Csubakka, de akkor is jó karakter. Grievous tábornok karaktere meg az egyik kedvencem az egész univerzumban még ha a filmben csak egy kis szerep jutott neki akkor is. Nem tagadom nálam sokat nyom a latban, hogy az 1, 2, 3-at láttam először a mozikban még gyerekként(a régieket csak videókazettán) és lenyűgözött a világa, de őszintén ennyi év után is nálam az első részek még mindig fantasztikusak és kihagyhatatlanok. Nem akarok különbséget tenni és szétválasztani az 1,2,3-at meg a 4,5,6-ot mert a filmek együtt lesznek azok amik! Persze mindenkinek más a meglátása. Remélem a legújabb részek is méltón felzárkóznak az elődökhöz.
2015. ápr. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!