Miért nem tetszik sokaknak a Star Wars új trilógiája?
A III. rész szerintem is teljesen vállalható lett, de az I. és II...
Hol is kezdjem?
Ott van Jar-jar, akit 6 évesen még nagyon viccesnek találtam, de ahogy felnőttem rá kellett jönnöm, hogy hazavágja a film hangulatát, pusztán azzal, hogy létezik.
A többi új karakterrel egyébként nincs nagy gond sőt egy-kettő egész jól sikerült(Qui-Gon, Windu, Dooku).
A színészválasztások is egész jól alakultak kivéve a legfontosabbat Anakint. Hayden Christensen egész egyszerűen alkalmatlan volt erre a szerepre, de a forgatókönyv se segített neki. Anakin szabályosan utálni való jellem, de még azelőtt, hogy átállna a sötét oldalra.
A vérgagyi párbeszédeket és az erőltetett, csöpögős szerelmi szálat pedig hagyjuk.
A Baljós árnyak és a Klónok támadása valljuk be unalmasak.
Azokat a hülye midikloriánokat meg minek kellett belemagyarázni még mindig nem értem.
Szóval fő probléma, hogy üres látványfilmek lettek, teljesen a profitra összpontosítva készültek (a célközönség inkább 6-14 éves gyerekeket jelentette).
De mint mondtam a Sithek bosszúja azért elég jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!