Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön ez a férfi? (lent)
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Leginkább a Star Warsból ismerhető, kicsit eltűnt, de nekem mégis ő a kedvenc színészem. Mit gondoltok róla?
A neve: Hayden Christensen (31 éves)
2012. máj. 12. 21:19
1/8 A kérdező kommentje:
És most nemcsak a jóképűségét nézve, hanem mást is: stílus, stb
2012. máj. 12. 21:20
2/8 anonim válasza:
Hááát, el tudnám viselni, de részemről férjnél vagyok. B-)
3/8 anonim válasza:
Vader nagyúr kicsit máshogy néz ki, amióta megégette a láva. Nem hiszem, hogy tetszene.
4/8 A kérdező kommentje:
Ki tette más kategóriába?! :O
Nem is ide tettem be!
De 3. ez most nem vicc! Komolyan kérdeztem!
2012. máj. 12. 21:36
6/8 A kérdező kommentje:
Komolyra? :))
Akkor népszerűsítenéd a fan-site oldalát?
haydenchristensen.fan-site.hu
2012. máj. 21. 15:54
7/8 anonim válasza:
jopasi, énis a SW-ban láttam először, majd megnéztem egy csomo filmet amibe bennevan :D
hazugsággyáros, éberség ezek nagyon jók ;D
nekem is egyik kedvenc szinészem
8/8 anonim válasza:
Huh, szerintem az egyik legjobb pasi a világon, és emellett kiváló színész is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!