A Star Wars-ból az eredeti trilógia vagy az utána
elkészült első három rész tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki az eredeti részeket találja jobbnak, mert úgy tapasztaltam, hogy aki szereti a Star Wars-ot az az eredeti trilógiáról beszél. Én csak az első három részt láttam, mert a negyedik, ötödik és hatodik rész nekem nagyon unalmas (elkezdtem nézni, de hát...). Az előzmények nekem sokkal jobban tetszenek, és nem csak a szerelmi szál miatt (lány vagyok). Főként a harmadik rész, amit nagyon imádok (amikor Anakin legyőzi Dookut vagy amikor Obi-wannal harcolnak).
Amúgy én is szeretem a SW-ot én nekem speciel egyaránt tetszenek,szeretem ha teljessé válik a sztori.
2012. aug. 10. 20:24
2/15 anonim válasza:
A látvány világ miatt tartod unalmasnak szerintem,mivel az első 3-részhez képest a 4-5-6 nem rendelkezik ezzel de ha újra forgatják ami tervben van akkor már méltó folytatásai lesznek az első 3-om résznek!
2012. aug. 10. 20:30
3/15 anonim válasza:
Az emberek nagy része az eredeti trilógiát látta először így logikus hogy valamivel jobban tetszik neki.
De én pl. nem tudom megmondani hogy melyik tetszik jobban. Összességében jó az egész. Mondjuk a Klónok háborúja az annyira nem tetszett. Az sem volt rossz de a 6 rész közül az tetszett a legkevésbé.
2012. aug. 10. 20:37
4/15 A kérdező kommentje:
Nos igen, én filmekben mindenevő vagyok. XD
Meg szeretném nézni az eredeti részeket is, hogy mégis csak egybe lássam az egészet, de annyira más a hangulata és hát igen, a látvány világ is szegényebb. Gondolom azért se tetszik mert régebbi filmek és én fiatalabb vagyok, szóval nem nagyon vagyok hozzászokva a régi filmekhez. De ha tényleg újra forgatják akkor azt talán megnézem.
Különben második válaszoló: neked akkor most melyik tetszett jobban?
2012. aug. 10. 20:38
5/15 anonim válasza:
Hát ezek az újraforgatások eddig ritkán sültek el jól.
2012. aug. 10. 20:39
6/15 anonim válasza:
Én is a régi trilógiát szeretem. Az újak közül a 3. résszel nincs sok bajom. Az első 2 résszel viszont már annál több.
2012. aug. 10. 21:22
7/15 anonim válasza:
Jézusom most olvasom, ha újra forgatják 4-5-6 részt akkor méltó folytatása lesz az első 3 résznek? Hol van az első 3 rész, az utolsó 3-hoz képest? Pont, hogy az első 3-nak kéne felnőni a jó öreg trilógiához. Az új részekben már azt se tudják hol vannak a szereplők.
2012. aug. 10. 21:25
8/15 anonim válasza:
A 2-ik vagyok, habár 4,5,6 nőttem fel de mikor megláttam hogy mire képes a mai technika átpártoltam az 1,2,3-ra.
2012. aug. 10. 21:39
9/15 anonim válasza:
Az első 3 rész már akkor meg volt írva mikor 4,5,6 de filmtechnikailag csak 4,5,6-ot lehetett leforgatni a történetre semmi rosszat sem mondtam.A könyveket is ronggyá olvastam 38 évem alatt többet láttam 4,5,6-rész sőt jóval többször mint az 1,2,3 de látvány világot nézve az első 3 rész ami nagyon bejön sokkal változatosabbak a helyszínek és az idegen életformák!Könyvben a 4,5,6 sokkal jobb,több információt és gondolatot közöl amik sokszor hiányoznak a filmből.Megjegyeznék még annyit hogy a 4,5,6 mindegyik 3 féle vágással létezik G.Lucas papa gyakran foltozgatta őket ezzel is gyarapítva a látványvilágot (ő akkor is keveselte hozzá a technikát)de mégis leforgatta és milyen jól tette.A sok Orosz,filmtől már herótja volt az embereknek.Én 1979-ben láttam először utána 1980-ban az MTV is a műsorára tűzte sajnos akkor csak fekete-fehér TV-nk volt de ugyanolyan ámulattal néztem mint előtte a moziban.
2012. aug. 10. 22:38
10/15 anonim válasza:
A régieket jobban szeretem. A lépegetők mozgása, a karakterek, a legyőzött Köztársaság adta borús hangulat (például Jabba palotájánál nem igazán találunk ellenszenvesebb helyet), na meg azon is nőttem fel. Ennek ellenére az újabb 3-at is nagyon szeretem. Nem is a látvány miatt, inkább a történet kiteljesedése, na meg a gyönyör, amit ez nyújt. A teljes 6 rész adja meg a tökéletességet a Star Wars-nak, ami akkora naggyá teszi. Szóval a régiekre szavazok, pótold be minél hamarabb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!