A Star Wars-ból az eredeti trilógia vagy az utána elkészült első három rész tetszik jobban?
Trololol, elöször az elözény trilogiát láttad?
Emlékszem amikor kicsi voltam naponta megnéztem (két stargate rész között), és a film végén mikor megtudtuk hogy Vader Luke apja. (akkoriban ez nem volt egy elcsépelt klisé), majd amikor elöször láttam a baljos árnyakat, és ott volt egy kis fiu, akiböl Vader lesz. :D
Persze az efektek sokkal jobbak, és nagyon megfogott a 3. rész sötét hangulata. (Illetve Padmé feneke a 2. részben abban a fehér, feszülös ruhában)
Ha érdekel akkor probáld ki a star wars: knight of the old republic 1 játékot. ELég régi (2003) szoval a grafikája az nulla, de cserébe már egy mobilon elmegy max felbontásal.
Az egyik legjobb játék. Rpg szoval sokat kell beszélgetni de van hozzá magyarositás (minden szöveg magyar lesz)
4000 ével a filmek elött játszodik, de ne agodj a jedik és sithek nem faágakal ölik egymást, ugyan olyan fejletségi szinten vannak. A legnagyobb különbség hogy akkor a sitheknék még nem volt hogy csak 1 mester, 1 tanitvány. Szoval vannak jopár ezren. És ott kell kalandozni, megmenteni a galaxist a sithektöl, vagy ha menö vagy (mint én) akkor átálhatsz a sötét oldalra és leigázhatod a galaxist. Ebben isvan szerelmi száll.
nos...én az 1, 2, és 3-dik részt kultiválom jobban mert legyünk őszinték modernebb. viszont a többi résznek nem róhatjuk ezt fel, hiszen jóval korábban készültek elődeiknél szegényesebb filmes technikákkal.
darth vader-es részek háát....tetszett...dee lényegében van egy fekete ruhás karakterünk akinek nem ismerjük az arcát, azt sem hogy honnan jött, lóbálja a piros lézerkardját..nééha....mert az igazi hatalma a fojtogatás volt. jóó hát végülis nagyon drámai a film..kiderül hogy őő az apja Luke-nak...tehát van töltése a filmnek rendesen...de lényeg a lényeg...ez a trilógia az akkori közönség ideológiájának tökéletesen megfelelt.
a második trilógiánál viszont figyelni kellett az uj generációra a fiatalabb korosztály közönségére a modernebb világ modernebb filmet követelt...(na persze több jegyet is váltottak aznap :D ) olyan volt az mint ujkorában a 3D :D
de ami a legfontosabb! EGY CSOMÓ MINDENRE VÁLASZT KAPTUNK:mi...miért..és hogyan? :) és ez nekem nagyon jól esett :)
volt aki nem látta és meg akarta nézni kérdése az volt melyiket nézze előbb
én az eredeti sorban ajánlottam mert sokkal jobb élményt nyújt a film amikor középen összeér :))))
de aki szereti ha valami szépen lassan felépül az persze nézheti 123456 sorban is :)
ennyi lenne :)
Számomra nem kérdés, hogy az eredeti trilógia. Hiába vannak kedves emlékeim az előzményekről, ma már vajmi keveset nyújtanak, sőt, egyenesen felhúzom magam azon, hogy milyen sekélyesek, gyermetegek, és hogy mennyivel jobbak lehettek volna. A harmadik rész ugyan tetszik, legalább van hangulata, de azzal is jócskán vannak gondjaim.
Nem értem azokat az embereket, akik szerint az eredeti trilógia történetmondái szempontból elavult lenne. Kivéve persze, ha valami gyerek mondja ezt, mert az ő esetükben értem, hogy miért vélekednének így. Tény, a negyedik rész baromi lassú tud lenni, és a sztori is szemérmetlenül egyszerű. De attól sem lesz jó egy film, hogy tele van flancos, üres, "cool-os" akciójelenetekkel, idétlen mutatványokkal, hangulatromboló poénkodással, meg egyéb marhaságokkal, amikre az előzmények sajnos akkora hangsúlyt fektettek a történet, a szereplők és a komolyan vehetőség rovására. Gyerekként én is élvezettel néztem, ahogy az ósdi grafikájú számítógépes Yoda fénykardparádé közepette pattog, de azóta azért valamennyire benőtt a fejem lágya, és már inkább elszégyellem magam egy ilyen jelenet láttán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!