A régi mesék szerintetek is jobbak voltak mint a mai mesék nagy része?
oké akadnak kivételek mint pl a star a gonosz erők ellen szerintem marha jó, de úgy nagyrészt hihetetlen mennyi borzalmasan gagyi nézhetetlen és unalmas mese van a tv-ben. régi mesék amiket NEM LÁTTAM gyerekként mégis is jobban tetszenek. olyan mesék pl amiket soha nem láttam nyilván nem azért tetszenek mert gyerekként azt néztem és hozzám nőttek.
van aki egyet ért?
Mindig is voltak pocsék és jó rajzfilmek, pozitív és negatív trendek, és persze mindenki saját ízlése szerint ítéli meg őket.
Lehet, hogy most például nem vagyunk a topon a rajzfilmeket illetően, de azért közel sem olyan vészes a helyzet, mint a kilencvenes évek előtti évtizedekben, amiket a szakma "sötét korszakának" neveznek a sok olcsó, zéró kreativitású tömeggyártású gyereksorozat miatt. Vannak, akik szerint most a legrosszabbak a rajzfilmek, mások szerint pedig most a legjobbak. Szerintem valóban jó sok szemét készül, de nem mondanám, hogy általánosságban sokkal rosszabbak lennének a rajzfilmek, mint korábban. Régen is rengeteg vacak jött ki, csak ezek közül a legtöbb szerencsére feledésbe merült.
a tévében, amik a gyerekcsatornákon mennek tényleg borzalmasak, semmi értelmük, csak nyafog mindenki aztán a gyerekek úgy tanulnak meg beszélni
viszont a Disney mesék, amik a mozikban mennek, még mindig fantasztikusak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!