Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért jobbak a régi magyar...

Miért jobbak a régi magyar dalok a maiaknál?

Figyelt kérdés

Én nagyon tisztelem a régi előadókat, mert tisztelni is kell őket, és tudom, hogy ők anno értéket képviseltek. (már aki , ugyanis ott is voltak kevésbé jók) Tudom ma több rosszat találni a piacon, de sok jó is van, nem pont azok akiket mondjuk állandóan látni a TV-ben de azok közt vannak nagyon jók , pl:. szerintem Tóth Gabi kicseszettül JÓ ÉNEKESNŐ. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel. Én személyszerint unom amikor idősnénik tömkelege leszól, hogy milyen zenét hallgatok, régen bezzeg jó zene ment. Nos kinek mi a jó. AKiket tisztelek azaz az LGT, Kovács Kati, Omega stb. Mondjuk nekem az Illés elég nagy rejtély, hogy így fenn maradtam, de őket is elismerem. Viszont, én azért összehasonlítanám ezt a két éneket, zenét, anno - most. Szerintem aki most nagyon jó az azért a régiek közül is sok mindenkit ver.

http://www.youtube.com/watch?v=5rDIRfLL-TU

http://www.youtube.com/watch?v=Aj_KUnGFd74

Nem veszekedni akarok, csak véleményekre vagyok kiváncsi ezzel a témával kapcsolatban : )

2014. febr. 9. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Bikini, Omega, mind zseniálisak.

Most meg van SP meg Fluor.

2014. febr. 11. 17:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Egyetértek.

Azt sajnálom, hogy ők jutnak sok embernek az eszükbe. :( Pedig.. Ott van a Belmondo, a Kezdet Phiai, vagy mondjuk Hiennek a saját számai ami szerintem egész jók, főleg a dalszöveg. Akkor ott van a Sugarloaf akiket szintúgy birok, bár nem a legerősebbek közé tartoznak, akkor Oláh Ibolya, Tóth Gabi, Tóth Vera, Király Viktor, Caramel.

Mind nagyon jó énekes.

De igaz régről, meg inkább a jók jutnak eszünkbe, mert tény és való sok szart dugtak manapság az orrunk alá. Nem tudom, én próbálom mind két korban a jót megtalálni inkább. Tisztelem az idősebbek izlését, főle gazét aki mindkét korban megtalálja az értéket.

2014. febr. 11. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!