Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars 7 vélemények?

Star Wars 7 vélemények?

Figyelt kérdés
(nekem nagyon tetszett)

2016. jan. 7. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ezt a filmet tíz éveseknek csinálták

elég nehéz nem érteni!

Akik fintorognak szerintem arra utalnak velem együtt, hogy kidolgozatlan és főleg elnagyolt volt a történet.

2016. jan. 24. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
javítok: Úgy csinálták hogy a tíz évesek is értsék...
2016. jan. 24. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Én imádom. Nem vagyok kimondottan nagy Star Wars rajongó, hiába láttam kisp*csös koromban az összes filmet többször is, és már akkor tetszett, nem olvastam magát az SW-t így sok dolog homályos, ettől függetlenül szerintem élvezhető film volt. :) Sőt, igazán a VII miatt vetettem bele magam újonnan az SW világába. Kylo {akit ti "p*csafiúnak" és "hisztisnek" neveztek} pedig egy remekül kidolgozott karakter már most, csak meg kéne érteni. Tele van érzelmekkel, legalább nem egy sablonos, érzelemmentes főgonosz {habár Ő is csak egy alárendelt, Snoke itt a főgonosz, de shh}. Amit Hux Tábornok {Domhnall Gleeson - Harry Potter Bill Weasleyje} szöveget lenyomott...kirázott tőle a hideg, ő és Kylo a két favorit. :D

Hozzátenném az első részben nem véletlenül nem derült ki minden még -nem kell elsietni, van rá még +2 filmjük, hiszen ez is egy TRILÓGIA, mint az eddigiek.

Összességében szerintem szuper volt, többször is megnéztem és még fogom is. :D

2016. jan. 26. 15:26
 14/14 anonim válasza:
Vacak sztori, az eddigi legszarabb SW rész a 8 közül. Még a Zsivány Egyes is masszívan übereli. Nevetséges, hogy ilyen elhagyhatja Hollywood-ot, nem érdemli meg, hogy megvegyétek, torrentezzétek bátran!
2016. dec. 24. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!