Sajnos nem tetszett. Sztorilag hogy ugyanaz, mint a negyedik rész, már ott hatalmas csalódás, a főgonosz egy kis nyamvadt pícsafiú, a főszereplők (de amúgy majdnem mindenki más is) iszonyat komolytalanok voltak. A látványtól se ájultam el.
Az egész filmnek alig volt Star Wars feelingje számomra.
2016. jan. 7. 18:06
3/14 anonim válasza:
A "pi*safiú" nem főgonosz, ő csak a főgonosz smasszer tanonca:D
Szerintem a film elmegy, a 2. fele kicsit leült, de az első felének nagy hangulata volt.
2016. jan. 7. 19:21
4/14 anonim válasza:
egyetértek a kemény kritikákkal
a dizni nem mert nagyot akasztani, pedig a storiban benne volt a nagy áttörés.
A sithek bosszújában is tudtuk hogy mi fog történni de mégis sikerült ábrázolni a nagy drámát. Itt a dráma elmaradt holott a történetben az is volt.
A színészek közül a csaj játszott jól a néger csávó és a gonosz fiú úgy ahogy, a többiek gyengék voltak.
Számos tekintetben sokkal több lehetőség volt ebben a filmben mint amit kihoztak belőle.
Én azt terveztem hogy előbb 2Dben majd 3Dben is megnézem eredeti szinkronnal. A 3D elmaradt.
2016. jan. 9. 19:45
5/14 anonim válasza:
#5 folyt
BB a robot karaktere meglepően jóra sikerült.
2016. jan. 9. 19:47
6/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszett
2016. jan. 9. 23:40
7/14 anonim válasza:
Én rajongó vagyok. Sztorilag semmi értele. Nem derul ki hogy Ray pl. miért érzi az erőt. Ráadásul miért picsog egy sth nagyúr?azt se lehet tudni ki az a nahy batár embermutáns abban a nagy székben,és ossza az észt. Egyszóval: sz*r az egész.
2016. jan. 17. 22:36
8/14 A kérdező kommentje:
Na most ez csak egy bevezetőrész,nyilván a következőbe derülnek ki dolgok. Azért picsog az a sitnagyúr mert csak egy tanonc aki utánozni akarja darth Vadert. Egyébként Anakin is egy hisztis p i cs a volt a második harmadik részben. Szerintem ez egy alaposan megtervezett, a régebbi fimekhez hasonló star Wars hangulatú film volt. Én 10ből 10-et adok. Szerintem a nézők és rajongók fele sem értette meg a film lényegét. Énnekem minden átjött, és szerintem eddig ez sikerült a legjobban a starwars filmek közül,persze csak a birodalom visszavág után.
2016. jan. 18. 16:56
9/14 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel, rengetegen nem is értették a filmet, nem figyeltek oda, és ezért szarnak könyvelik el, és fikázzák. Ugyanez meg az ep1-2-3-mal is, nem értik, és szarozzák (csak azt jóval többen)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!