Miért van lehurrogva az új Star Wars rész?
A régi trilógia óta alapvetően minden SW részről elkönyvelik, hogy sz×r.
Mit nem kapnak meg a sz×rozók, ami miatt minden SW rész egy tál ürülék szerintük? A mostanival éppenséggel mi a probléma? Valaki írja le nekem, aki szerint nem jó a mostani rész, hogy mit szeretett volna látni, mit nem kapott meg? Mi az, ami kevés, mi az, ami sok. Min változtatott volna?
És ne rontsuk el azoknak az élményét, akik még nem látták, ha spoilerezel, akkor jelezd, hogy olyan tartalom jön pár sorral lejjebb.
"Általános tanácsként azt tudnám javasolni, hogy ha az ember egyáltalán nem konyít egy adott területhez, akkor érdemes csendben maradni..."
Talán akkor be is fejezhetnétek ezt az értelmetlen vitát.
Mindenkinek jogában áll véleményt nyilvánítani a filmről, s a véleményét a másiknak illene tiszteletben tartani, fölösleges arról győzködni bárkit is, hogy ki a hülyébb.
Kedves 12:32!
„nettó általánosítás?? blőd marhaság?? Sémába rekedt gondolkodás? Milyen jogon írsz nekem ilyen hangnemben? „
Elhiszem, hogy milyen nagy spieler vagy a filmszakmában és mennyire vágod a dolgokat…
De úgy gondolom, hogy megrekedtél a felszínen és csak a nyilvánvaló dolgokat látod.
Ez egy látszat világ. Itt minden csak látszólag működik törvényesen.
Pont a politikus réteg alkotja a legnagyobb pénzügyi maffiát… azok az emberek, akinek példát kéne mutatnia a társadalom számára.
Itt minden fordítva működik, mint ahogy látszik.
Sokan azt hiszik, hogy ez egy civilizált világ. Demokráciában, igazságban élünk… hát persze… innen és az üveghegyen is túl…
Egy igazság van. Amióta világ a világ minden a túlélésről szól. Régen, az ősidőkben az maradt életben, aki fizikailag az erősebb volt… (fejbe vágta a másikat egy kővel)
Ma az marad életben, akik képes megtéveszteni másokat és közbe nincstelenné tenni…
Ennek a legtetején állnak a politikusok. A médián keresztül évtizedek óta próbálják csökkenteni az emberek intelligenciáját és ez legkönnyebben a gyereken keresztül érhető el, főleg a rajzfilmeken keresztül.
Próbálják szétrombolni a család intézményét és elferdült értékeket rögzíteni a gyerekekben (homoszexualitás, neoliberalizmus, nemi identitászavar, döntésképtelenség, bizonytalanság, alacsony intelligencia).
Ezért van annyi gyerek, manapság aki non-stop 24 órában a számítógép előtt ül meg idióta TV műsorokat néz. Mert ezeken a csatornákon keresztül fertőzi meg a média a gyerekeket és éri el azt, hogy blőd, magatehetetlen egyének legyenek, akik képtelenek érvényesülni a társadalomban. Hiszen a politikai elit szeretné biztosítani a helyet a saját családja számára és pont az a cél, hogy az átlagemberek intelligenciája alacsony legyen, mert akkor könnyebb őket irányítani.
Kérlek szépen, ez történik a médián keresztül és ez amerikából indult ki… (biztos van intelligens amerikai, de én megint csak az átlagról beszélek).
A média pedig ennek a fertőnek a központja.
Ezért romlik manapság az új generációk átlagintelligenciája és értékrendje..
Ahogy mondtam minden a pénzről szól… nem megy ez máshogy a filmszakmában sem…
Azt se mondtam, hogy minden kritikus fizetett… de sok van…
Ha nem így lenne miért írtak volna ilyen erős túlzásokat a filmről???
Ennek a filmnek a reklámstratégiáját nagyon jól megtervezték. Még a csapból is ez folyt. Dollár milliókat öltek a reklámokba..
Majd pont a véletlenre bízzák, hogy mit írnak a legnépszerűbb portálok kritikusai a filmről…
Szerintem naiv dolog lenne ezt hinni… legalábbis a beleölt pénz alapján ez stratégiailag elég nagy hibának tartanám.
Manapság pénzzel már bármit meg lehet venni. Majd pont a média lesz kivétel… amikor ennyi pénzről van szó… cöh…
Én itt levontam egy logikai következtetést. Ez az én véleményem. Attól, hogy nem értesz velem egyet, légy szíves ezt tartsd tiszteletben és ne próbálj meg engem lealacsonyítani és tudatlannak bemutatni, mert azt én sem teszem.
Üdv.
Kedves előző! Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Igazad van, mostanáig tényleg csak felszínesen értettem meg a saját szakmámat, mától mindez másképp lesz, hála neked. Továbbá köszönöm az információkat arról, hogy milyen szerepet játszik a világban a pénz és a politika, valamint az amerikai átlagemberről is; szégyellem bevallani, de hiába töltöttem másfél évet Pennsylvania államban, mindeddig nem sikerült olyan jól megértenem az országot, mint neked. Több olyan szellemi vezetőre lenne szükség, mint amilyen te vagy. Akkor talán ki tudnánk törni a neoliberalizmus fertőjéből, hogy visszatérjünk a bűntelen ősközösségbe, és újra kezünkbe vegyük azt a bizonyos követ, amiről írtál.
Még egyszer köszönöm, és szép napot!
"Előző vagyok. Még annyit akartam hozzászólni, hogy amit a 31-es Darth Plagueis-ről ír, az mind a 2012-es, Darth Plagueis című regényből származik, ami az Expanded Universe része, vagyis a VII. rész megjelenésével megszűnt kánon lenni (hivatalosan eltörölték)."
Na pont ez a baj. Tehát, ha meglépik ezt a fordulatot, Snoke semmiképpen sem lesz az én Star Wars világom Darth Plagueis-e. Az, hogy a Disney mit törölt el és mit nem, teljesen hidegen hagy, és pont ezért nem tartom Star Warsnak az Ébredő erőt. Mellesleg - ahogy próbáltam leírni - még a megcsonkított kánonhoz sem hű.
31-es voltam.
Gondolom a következő részekben építenek egy mégpusztítóbb halálcsillagot, amelyet végül a jó oldalra visszaálló gonosz nagy úr segítségével az utolsó másodpercben felrobbantanak.
Az egész egy fantáziátlan, unalmas önismétlő hülyeség. Egy nulla egy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!