Miért van lehurrogva az új Star Wars rész?
A régi trilógia óta alapvetően minden SW részről elkönyvelik, hogy sz×r.
Mit nem kapnak meg a sz×rozók, ami miatt minden SW rész egy tál ürülék szerintük? A mostanival éppenséggel mi a probléma? Valaki írja le nekem, aki szerint nem jó a mostani rész, hogy mit szeretett volna látni, mit nem kapott meg? Mi az, ami kevés, mi az, ami sok. Min változtatott volna?
És ne rontsuk el azoknak az élményét, akik még nem látták, ha spoilerezel, akkor jelezd, hogy olyan tartalom jön pár sorral lejjebb.
Tartok tőle én is, hogy lesz olyan csavar :-)
Ez azonban nem magyarázat arra, hogy a semmiből pillanatok alatt a képzett főgonoszra veszélyes ellenféllé változott.
Négy éves korától egyedül élt a sivatagban, várta, hogy visszatérjenek érte (kik is?), keménnyé, edzetté tehette ez az életforma, de nem az erőt uraló harcossá, az erő létezéséről semmit nem tud.
Nem sokkal később erőlködés nélkül bele mászik Kylo Ren gondolataiba, aztán fizikai küzdelemben is bucira veri.
De ha Luke lánya (márpedig szerintem az) akkor lehet hatalmas benne az erő, hiszen Skywalker.
4 évesnél szerintem több volt, mikor a Jakkura került. Szerintem már kaphatott korábban Jedi képzédt, a kérdés miért nem emlékszik rá
#14, ezt miért nem mondták akkor a fanok, amikor az új trilógiát készítette? Akkoriban Lucast kb. máglyán égették a trilógia miatt, hogy mennyire béna.
Lucas nem azért nem csinálta, mert nem volt kedve, hanem mert fogta és eladta a terméket másnak. Aztán lehet azért nem csinálta meg, és adta el, mert sz×rt bele az egészbe, csak ugye ezt neki nem kell elmondania nekünk. Nem vagyok benne biztos, hogy ha Lucas csinálta volna, jobb lett volna.
Mert ugye azt mindenki tudja, hogy csak a IV. részt rendezte Lucas, a többi kettőt az OT-ből már 2 külön ember. Tehát mind a 3 részt más más ember rendezte.
Ez a film minden! - csak nem Star Wars!
Az első dolog, ami szemet szúrt a fő gonosz. Kylo Ren. Hiába hurrognak itt egyesek. A trailerekbe Sith Nagyúrnak volt beharangozva (saját csillagrombolója van). Abszolút Vader karakterére hajazott. Ehhez képest az öltözete gagyi és a hangja nem elég mély, karakteres. Az alakjáról nem is beszélve. Mivel nincs rajta köpeny, kilátszanak a pipaszál karjai, amelyek nemhogy tekintélyt adnának, de egyenesen nevetségessé teszik (Nem beszélve a viselkedéséről és a kinézetéről, amikor leveszi a maszkot). Egyszerűen igénytelen és már ez romba döntené a filmet, de haladjunk tovább.
Ott a rohamosztagos "néger" gyerek. (Leszögezném semmi baj azzal h színes bőrű. DE! Ha megnézitek a Disney Chanelt, valamelyik sorozatban pont ilyen "vicces" néger gyerekek szaladgálnak). Ez egy tipikus Disney karakter (Sokan Jar Jar utódjaként emlegetik). Ne vicceljetek már. Gyerek kora óta képzik rohamosztagosnak és összesz*arja magát egy csatában. Nemhogy félrelő, egyáltalán nem is tüzel a célpontokra és ezt senki se veszi észre!! dxdxdxdxxd Utána meg ott téblábol, ami feltűnik a maszkos hormonzavaros figurának - DE! - Semmit sem csinál. dxdxdxxd Ráadásul a rohamosztagosok vezetője - NŐ!!! dxxdxddxdxxdxd
Ez egy vicc.
Sokan féltek, hogy komolytalan lesz a film és mikiegerek szaladgálnak benne. Most azt mondják, hogy nincs benne. Ne mááár! Komolyan nem látjátok??? lOl
A kis droid maga a szaladgáló mikiegér karaktere, az egyszemélyes szórakoztató játékgép. Ezt a gyerekek megnyerése miatt rakták bele. Nem beszélve a rohamosztagosok sisakjáról, akik "napszemüveges vigyorgó figurák" lettek. xdxdxdxd Ez miért???
- Egyértelműen a gyerekek miatt, hogy gyerek központú legyen.
A lény, amelyik az ételt adta a lánynak a sivatagos bolygón, hogy nézett ki???
Szerintem egyértelműen nem illett bele a Star Wars világába, inkább egy troll...
Nézzük a kocsmába azt a kis sárga lényt... Ezt meg honnan szalajtották? Nem is Jedi, nem is erőhasználó, de egyből az erőről kezd el papolni az újdonsült "Jedi jelölt Tinisztároknak". Sőt, a lány "csak úgy véletlenül" leballag a pincébe és megtalálja Vader kardját????!!! WTF?? Ez már komolyan vicc!!!
A történetről ne is beszéljünk... még ha egy remake lenne, de ez annál is rosszabb.
Nem beszélve a birodalomról, a jólfésült szőke náci gyerekekkel (Miért ne tegyünk már erre is utalást, ha már lehet). Ekkor kirajzolódik az abszolút gonosz képe, akiknek az élén a pancser hormonzavaros durcás EMO tinisztár áll, akit mellesleg a film végén simán lever egy tapasztalatlan "erő érzékeny" csaj.
De menjünk tovább... A birodalom, amely a Jedi Visszatér végén romokban hevert, közel 30 év alatt, újra erőre kap és egy olyan csillagrombolót épít, amely bolygó nagyságú, teljes csillagok energiáit szívja el, és a pusztító sugarával, amely több ágra válik célzottan bolygókat képes elpusztítani mértani pontossággal. dxxddxdxxdxd LOOOOOL
Később ezt a szuper fegyvert, amit nem tudom ,hogy építettek meg 30 év alatt a semmiből, a lázadók 5 perc tanácskozás, majd "durr bele" módon megerőltetés nélkül elpusztítják!!!!
Érzelmi vonatkozása nincs a filmnek. Amikor Han Solo-t megöli a fia, még az a rész se vált ki meghökkenést a nézőből. Legalábbis nálam nem. Mégis mit gondolt az öreg Solo??
"Odamegyek a Sith jelölt fiamhoz, megölelem és hazajön velem?" VICC!!!!!!
Több sort nem is érdemes erre a "műremekre pazarolni".
Egy a lényeg. Abrams-ék jól beharangozták, pénzt öltek a film agyonreklámozásába és magasztalásába. Lekenyerezték a "hűbéres kritikusaikat" akik szintén az egekbe magasztalták ezt a sz*rt.
Ezek után mit gondolna a sok ember???
- háááát ha a kritikusok azt mondjááák.. ha mindenki aztmondja ,hogy jóóó... akkor... akkor... EZ CSAKIS EGY JÓ FILM LEHET!!!! :)))))
Erről van itt szó! Sajnos itt már nincs az embereknek saját véleménye, mert csakis a média véleményére ad, amelynek célja a kereskedelem és az értékesítés, még akkor is, ha egy darab sz*rt ad el.
Emberek ébresztő!!! Legyen már saját véleményetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!