Akik megnézték már az Éhezők viada befejező részét, leírnátok a véleményeteket?
Figyelt kérdés
Én is nagy rajongó vagyok, de sajnos nincs időm elmenni moziba, csak akkor tudom megnézni a filmet, ha felkerül az internetre. Köszi előre is :) (Spoilert nem baj, ha írtok, könyveket már olvastam)2015. nov. 19. 13:12
1/4 A kérdező kommentje:
*viadala
2015. nov. 19. 13:13
2/4 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszett. Nagyon sok mindent nem értettem benne és nagyon eröltetett lett. Mondjuk voltak benne izgalmas jelenetek ami mellette szól, de összességében nem lett valami jó
3/4 anonim válasza:
Nagyon jó , kicsit szomorú voltam , hogy a filmben is meghal Prim. Összességében szinte azok voltak mint a könyvbe de voltak változtatások: Katniss elszökik a 13.-ból , Effie-Haymitch csók
4/4 anonim válasza:
Nekem tetszett mert óriási fan vagyok, de itthon 2D-ben nem volt olyan jó. Aztán megnéztem 4D-ben moziban és úgy sokkal élvezhetőbb volt. Szóval ha otthon fogod nézni lehet hogy csalódást fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!