Leírnátok a véleményeteket hosszan ezekről a sorozatokról? Megéri őket nézni? (Lent)
Once Upon a Time
Sherlock
Merlin
Misfits
Shameless
Vámpírnaplók
Teen Wolf
A bárka
Once upon a time- egy idő után nagyon klisé és nevetséges lesz..szerintem
Sherlock-ZSENIÁLIS!!! mindenképp:)
A többiről nem nyilatkozom, mert nem ismerem annyira
Köszönöm a válaszokat. :)
És még sorozatokhoz hozzátenném a BihBig bang theory-t és a Dextert. Ezekről mi a véleményetek?
Shameless - Mindenképp. Főleg ha szereted azokat a filmeket, ahol nehezebb körülményű családról van szó, hogy hoygan boldogulnak. Ráadásul nagyon humoros az egész a maga drámájával a háttérben. Csak dicsérni tudom a sorozatot. (Az US változatot láttam). Bár ha nagyon konzervatív vagy akkor nem a te sorozatod.
Teen Wolf - Nekem nagyon tetszett, a vérfarkasos sorozatok közül sztem a legjobb. Nem mintha olyan sok lenne persze... Nem folyton romantikus szálak vannak benne, és nem az a tipikus "lányos" sorozat, ahol azt kell követni hogy egy csaj most melyik rossz fiút tartja szimpatikusnak.... Vannak benne hatalmas poénok is szóval sztem maximálisan megéri belekezdeni.
Hát, korrekt véleményért azért jó lenne ismerni téged, mivel a felsorolt sorozatok elég eltérő kategóriába tartoznak. De így elmondom az én véleményem.
A Sherlock zseniális, egy olyan sorozat, ami a legtöbb embernek tetszik, ízléstől függetlenül. Zseniálisan megcsinálták, jók a színészek, a sztori, pörgős, a látvány és a zene is nagyon passzol, abszolút kedvenc.
A Shameless is egy nagy kedvenc, bár ebben már vannak olyan dolgok, amelyek egyeseket megbotránkoztathatnak.
Egy csóró nagycsaládról szól, akik elé sok sz*rságon mentek/mennek keresztül, de valahogy mindig kimásznak a bajból. A karakterek nagyon jófejek és szerethetőek, a sztori is jó, pörgős.
Elég szókimondó és tabudöngető sorozat, ha ez zavar, nem biztos, hogy tetszeni fog.
TBBT-t is nagyon szeretem, az utolsó évadokat leszámítva.
Szerethető kockákról szól, ha ez a világ kicsit is érdekel, akkor imádni fogod, ha nem, valószínűleg akkor is :) Az egyik legviccesebb sitcom, amit eddig láttam, emellett nagyon eredeti. Egy rész ~20 perc, már az első rész is hozza a színvonalat, úgyhogy 1-2 rész után eldöntheted, tetszik-e vagy sem.
Ó, hát a Dexter nálam az abszolút kedvenc.
Erről nem is kezdek el írni, mert nem fogom tudni abbahagyni :) Én mindenképpen ajánlom. (Ha jobban belegondolok, az összes Showtime sorozatot ajánlom :D)
ONCE UPON A TIME:Elképesztően jó sorozat!Most fejeztem be a harmadik évadot.Izgalmas,fordulatos,tele van meglepetésekkel es váratlan fordulatokkal.Én imádom!
Szerinem a MERLIN is jó,érdemes megnézni.A többit nem igazán ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!