Üdv arról akarom a véleményeteket megkérdezni hogy a holnap határa számotokra is befejezetlen? Mert én láttam a filmet és elég fura hogy a végén csak beleröhög a csávó a. Csaj arcába
Jaj de nagy az arcod, én értem, hogy véleményt kértél. Ez az én véleményem, igaz nem a filmről, hanem a kérdésről. Szerintem fontos, hogy tekintettel legyünk egymásra, ha nézel valami sorozatot, vagy filmet, biztosan téged is bosszantana, ha valaki elárulná, mi lesz a vége. Amivel akár még a poént is lelövi.
Spoiler: A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó információ: leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti
Legközelebb, ha kiírsz egy hasonló kérdést, írd oda, hogy spoiler, és aki éppen mondjuk holnap tervezte megnézni a Holnap határát, nem olvassa tovább a kérdést, és nem lövi le maga előtt a poént.
Ennyit szerettem volna csupán, csak hogy figyeljünk egymásra.
Nekem tetszett ez a vég, rám hagyták a történet befejezését...
Gondolom te valami olyasmire számítottál, hogy majd elmagyaráz neki mindent újra, és örökké együtt boldogságban... az picit uncsi lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!