A Star Wars másképp?
1 Ha nem találják meg Anakint, a sithek hamarabb legyőzik a köztársaságot
2 Ha Anakin nem vágja le Mace Windunak a kezét, nyer a köztársaság
3 Ha Anakin meghal a vulkánban, még attól Sidius uralkodik, csak nincs Vader
4 Ez az én kérdésem: Ha a Lázadókban megérezték Vader hidegségét, akkor Palpatinét miért nem a NAGY JEDIK?
Ha a Lázadókban megérezték Vader hidegségét, akkor Palpatinét miért nem a NAGY JEDIK?
Palpatine van olyan erős, hogy elrejtse a "hidegségét"
Hát figyelj nem tudom...Obi-Wan testvérként és jediként nevelte Anakint szóval nem hiszem hogy reális tett lett volna ha belelöki. Mivel nagy Obi-Wan fan vagyok így reálisan próbálok választ adni a kérdésekre szóval:
Szerintem Obi-Wan elhitte hogy ott tényleg vége van a harcnak és mivel 3 végtagját is levágta így tuti meghalt volna Anakin. Nem hiszem hogy megtudta volna várni hogy meghaljon Anakin mert rövid idő után jött Sidius és megmentette.
Ha jól tudom akkor Yoda harca Sidiussal és Obi-Wan harca Anakinnal egy időben volt és mivel Yoda elbukott így nem hiszem hogy ketten letudták volna győzni, Yoda szerintem védte volna Obi-Want hogy semmiképp se harcoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!