Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars másképp?

A Star Wars másképp?

Figyelt kérdés
A harmadik részben, a Sith-ek bosszújában, mi lett volna, ha Obi-Wan miután levágta Anakin végtagjait belelöki a vulkánba? Vagy mondjuk levágja a fejét, vagy ott marad addig, amíg meg nem hal? Ha meghalt volna Anakin, akkor Yoda és Obi-Wan együtt letudták volna győzni az uralkodót, Sidious-t? Ha meghalt volna Sidious is, akkor a Sith-ek végleg kihaltak volna? Ha a Sith-ek elbuknának a harmadik részben, akkor szerintetek Yoda és Obi-Wan mit tettek volna a Jedi rend érdekében? Felkeresték volna az összes életben maradj jedit a mészárlás után? A klónokkal mit tettek volna, illetve a köztársasági szenátussal?

2015. nov. 14. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1 Ha nem találják meg Anakint, a sithek hamarabb legyőzik a köztársaságot

2 Ha Anakin nem vágja le Mace Windunak a kezét, nyer a köztársaság

3 Ha Anakin meghal a vulkánban, még attól Sidius uralkodik, csak nincs Vader

4 Ez az én kérdésem: Ha a Lázadókban megérezték Vader hidegségét, akkor Palpatinét miért nem a NAGY JEDIK?

2015. nov. 14. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
A klónok meg megsemmisítésre kerülnek.
2015. nov. 14. 15:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha a Lázadókban megérezték Vader hidegségét, akkor Palpatinét miért nem a NAGY JEDIK?

Palpatine van olyan erős, hogy elrejtse a "hidegségét"

2015. nov. 14. 15:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki az ÉN kérdésemre válaszolt. Első válaszoló, te pedig ne az én kérdésem alatt tedd fel a kérdésedet. Köszönöm!
2015. nov. 14. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom akkor Yoda és a Jedi Tanács érezte hogy zavar van az erőben. Sejtésük is volt hogy ki lehet az....Palpatine de mivel nem volt bizonyíték így csak vádaskodás lett volna, ezért küldték Anakint a 3.részben kémkedni utána.
2015. nov. 15. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát figyelj nem tudom...Obi-Wan testvérként és jediként nevelte Anakint szóval nem hiszem hogy reális tett lett volna ha belelöki. Mivel nagy Obi-Wan fan vagyok így reálisan próbálok választ adni a kérdésekre szóval:

Szerintem Obi-Wan elhitte hogy ott tényleg vége van a harcnak és mivel 3 végtagját is levágta így tuti meghalt volna Anakin. Nem hiszem hogy megtudta volna várni hogy meghaljon Anakin mert rövid idő után jött Sidius és megmentette.

Ha jól tudom akkor Yoda harca Sidiussal és Obi-Wan harca Anakinnal egy időben volt és mivel Yoda elbukott így nem hiszem hogy ketten letudták volna győzni, Yoda szerintem védte volna Obi-Want hogy semmiképp se harcoljon.

2015. nov. 15. 17:54
 7/12 A kérdező kommentje:
De Yoda sokkal hatalmasabb mint Sidious nem? Erősebb is nála. Nekem ezért volt furcsa, hogy elbukott.
2015. nov. 15. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem erősebb nála, maximum egy szinten vannak!
2015. nov. 17. 16:25
 9/12 A kérdező kommentje:
OK!
2015. nov. 17. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
OK, csak kíváncsi voltam
2015. nov. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!