Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A filmkritikusoknak miért...

A filmkritikusoknak miért kell minden filmet porig alázniuk?

Figyelt kérdés

Néha felháborítónak tartom, amiket művelnek !!!

Megnézném őket, hogyha ilyen nagy tudásúak és ennyire értenek a filmkészítéshez, akkor rakjanak már össze egy tökéletes filmet !!!

Miért kell minden filmben csak a hibát keresni ?

Gondolok itt ilyenekre.:

1. https://www.youtube.com/watch?v=Ix2wpAoMoyQ

2. https://www.youtube.com/watch?v=YL296HBUvzY

Ti mit gondoltok erről a témáról ?

2015. júl. 17. 13:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Most pont két szar film kritikáját linkelted be... A kritikusok általában nem fognak áradozni a filmekről, hacsak nem tényleg baromi jók. Láttam már jópár Szirmai videót, amiben egy csomó pozitív dolgot mondott olyan filmekről, amik tetszettek neki.

Ha szerinted rossz egy film, sok pozitívat fogsz róla mondani?

2015. júl. 17. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Szirmait nehezen nevezném kritikusnak, néha látszik rajta hogy a közönsége megtartása érdekében javítja fel a véleményét.
2015. júl. 17. 13:28
 3/17 A kérdező kommentje:

#2-es !!!

Igaz szavak !!!

Szerintem Szirmai Gergőnek eszméletlen erőltetettek a videói !

2015. júl. 17. 13:32
 4/17 HalkHogen ***** válasza:
100%

Az amerikai mesterlövész egy rettenetesen rossz film, szóval nem tudom kárhoztatni a kritikust... :)

A Poszttraumatikus stressz szindrómától szenvedő amerikai hős, aki a családját sosem bántotta, de egy másik poszttraumatikus stressz szindrómától szenvedő gazember megöli őt, pedig főhősünk, "csak segíteni akart neki". Vicc az egész film. Viszont A túlélőnél tényleg jobb volt egy fokkal. :)

Én egyébként inkább azt vettem észre, hogy rossz filmeket pontoznak föl a kritikusok (és a nézők), mintsem fordítva.

2015. júl. 17. 13:44
 5/17 A kérdező kommentje:

Az Amerikai Mesterlövész-t nem véletlenül jelölték 6 Oscar díjra !!!

Szerintem eszméletlen jó film !

A terminátort pedig a múlt héten néztem meg a moziban és arra sem lehet azt mondani, hogy rossz film !

2015. júl. 17. 13:55
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Mert a kritikusnak az a dolga hogy kritizáljon? :D Negatív kritikát kapott egy film ami tetszik neked, na és? Már nem tetszik? Miért kell a negatív dolgokkal foglalkozni? Keress olyan oldalt ami pozitív véleménnyel van ezekről a filmekről és érts egyet vele, ha nem tudod elfogadni hogy van akinek nem jött be.

Csak az kritizáljon aki össze tudja rakni a tökéletes filmet...Oké de akkor te is csak akkor mondhatsz véleményt ezekről a videókról ha feltöltöttél már egy tökéletes kritikát a youtube-ra... ;)

2015. júl. 17. 14:00
 7/17 A kérdező kommentje:

" Oké de akkor te is csak akkor mondhatsz véleményt ezekről a videókról ha feltöltöttél már egy tökéletes kritikát a youtube-ra... "

Ez hülyeség... Bocs !!!

Ezek a "filmkritikusok" csak azért csinálják a videókat, hogy pénzt keressenek, és ha minden videóba azt mondanák, hogy jó a film, akkor természetesen az emberek megúnnák a tevékenykedését !

De az a szánalmas az egészbe, hogy ilyen tudatlan/jött-ment emberek alázzák porig az egyébként jó filmeket, akiknek fogalma sincs az egészről.

És sok ember az ilyenek véleményére ad, és lebeszélik őket, hogy megnézzék a moziban !!!

2015. júl. 17. 14:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a hülyeség ha valaki nem néz meg egy filmet ami egyébként érdekli, csak mert valaki mondott róla egy negatív kritikát. Tök mindegy hogy azt egy videóstól hallotta vagy Mari nénitől a hentesnél. Én legalábbis úgy vagyok vele hogy hiába szeretem Szirmai videóit és hiába húzta le kritikában pl. a Jupiter felemelkedését, elmentem moziba megnéztem és tetszett. És biztos sokan vannak akiknek nem de ez engem nem érdekel. :D Legalább van miről vitatkozni. És ha megnézed a HH-s kommenteket ott sem ért egyet mindenki vele, és (szerintem) ez a jó egy ilyen netre feltöltött kritikában hogy random emberekkel lehet egyet beszélgetni/vitázni a témáról.
2015. júl. 17. 14:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért abban igaza van Szirainak hogy attól még mert x díjra jelölték nem jelent semmit. A minőség más médiumokban sem egyenesen arányos az elismeréssel.
2015. júl. 17. 14:32
 10/17 anonim ***** válasza:
A szirmai egy s*ggf*j volt mindig is.Egyébkánt sok szar film kap oscar-t elég csak a királynő nevű szutyokra gondolni.
2015. júl. 17. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!