Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem ítelem el a romákat és hansonló faji társukat, dr tegnap pont ilyennel kellett szembesuljek. Jövök haza a melobol, varom a soron kovetkezo buszt, ami elsoajtos volt. Szallok fel. Kaszassülő felszall egy cig@ny banda (4 fő, 1 asszony). Semmi problema nem volt amig lenem szerettem vna szallni, jelzek. A cigany ember arreb nem allna, de utana is ugy all arrebb h elne ferjek mogotte. Megszolalok: nem tudom elmenni. Abban a pillanatba elkezd oltokatni h ragyas meg hasonlo. Melleseg egy nore h mondbat ilyet, foleg h "halistennek"nem is ismer. Hat nem vagyok egy erzekeny lelku, de ott majdnem elbogtem magam helybe. Es a cigaby asszony meg hergelte is tovabb. Persze pont ott szalltak le ahol en, de egesz ejszaka remegtem. Menni alig birtam. Mit csinaltatok vna a helyembe? 27/N2019. aug. 7. 10:06
1/4 anonim válasza:
Én sajnos a zéró toleranciát preferálom a ***adt cigányokkal szemben. Szó nélkül telibe fújtam volna az egész bandát paprikaspray-el. Pár flakon már kiürült, de mindig van nálam teli. Vadászboltban kapható, pár ezer ft, nem kell hozzá engedély, szabad használni bátran.
32/N
2/4 Balogh Vajk válasza:
Válasznak csak annyit " Ha azt hiszed ezzel el van intézve a múltkori, ne is gyere legközelebb" majd felháborodva faképnél hagyod.
3/4 anonim válasza:
Úgy kell tenni, mintha nem hallottad volna. Nekik szabad tiszteletlenül beszélni veled, mert cigányok.
4/4 A kérdező kommentje:
3. komi. Ja hagytam hadd mondjak, de amikor elkezd sertegetni indokolatlanul, akkor mar felment bennem a pumpa.
2019. aug. 9. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!