Van olyan műfaj/zene amit nem lehet szétfikázni, porig alázni a hallgatóját, és ostobának kikiáltani, mivel nem azt látja, hogy milyen szar az adott zene, hanem milyen jó?
Vagy tényleg mindenről meg lehet állapítani, hogy értéktelen szemét? Mindig úgy elszomorít, mikor én valamiben valami tök jót látok,valamit élvezek, erre mások egy mondattal letudják az egészet, csak mert ők ezt nem érzik, nem látják, vagy simán ellenérzést vált ki belőlük.
Emberek, mi az IGAZI ZENE? NA?
De amúgy komoly a kérdés, tudtok nekem olyat mondani amibe nem lehet különböző érvekkel "belekötni" és haszontalannak nyílvánítani? :D
ha valaki bele akar kötni valamibe, akkor bele is fog...szerintem nincs olyan zene, amiről mindenki elismerné, hogy jó.
amúgy kb. ahány ember, annyi zenei ízlés, ami tök jó, mert változatosság, sokszínűség, meg minden,
és én csak azt nem értem, hogy egyes emberek miért érzik kötelességüknek fikázni azokat a dolgokat (jelen esetben zenéket), amik nekik nem tetszenek.
Izles kerdese az "igazi zene". Mindenbe bele lehet kotni.
Nekem pl. akik igaz zenet jatszanak.: SNSD, EXO, SHINee, U-KISS, Teen Top, BigBang, G-Dragon, One Direction, Justin Bieber(regebbi zenei inkabb, bar van nehany szep zeneje mostanaba is)
Udv.:egy kpopper aki beliectioner is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!