Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan műfaj/zene amit nem...

Van olyan műfaj/zene amit nem lehet szétfikázni, porig alázni a hallgatóját, és ostobának kikiáltani, mivel nem azt látja, hogy milyen szar az adott zene, hanem milyen jó?

Figyelt kérdés

Vagy tényleg mindenről meg lehet állapítani, hogy értéktelen szemét? Mindig úgy elszomorít, mikor én valamiben valami tök jót látok,valamit élvezek, erre mások egy mondattal letudják az egészet, csak mert ők ezt nem érzik, nem látják, vagy simán ellenérzést vált ki belőlük.

Emberek, mi az IGAZI ZENE? NA?

De amúgy komoly a kérdés, tudtok nekem olyat mondani amibe nem lehet különböző érvekkel "belekötni" és haszontalannak nyílvánítani? :D

2014. ápr. 12. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
David Bowie
2014. ápr. 12. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Az az igazi zene amit igazi hangszerekkel játszanak. Nem az ilyen tuctuc pl: david guetta hanem pl: METALLICA . Persze nem pont rock, metalra gondolok népzene szimfónikus
2014. ápr. 22. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

ha valaki bele akar kötni valamibe, akkor bele is fog...szerintem nincs olyan zene, amiről mindenki elismerné, hogy jó.

amúgy kb. ahány ember, annyi zenei ízlés, ami tök jó, mert változatosság, sokszínűség, meg minden,

és én csak azt nem értem, hogy egyes emberek miért érzik kötelességüknek fikázni azokat a dolgokat (jelen esetben zenéket), amik nekik nem tetszenek.

2014. júl. 11. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Izles kerdese az "igazi zene". Mindenbe bele lehet kotni.

Nekem pl. akik igaz zenet jatszanak.: SNSD, EXO, SHINee, U-KISS, Teen Top, BigBang, G-Dragon, One Direction, Justin Bieber(regebbi zenei inkabb, bar van nehany szep zeneje mostanaba is)

Udv.:egy kpopper aki beliectioner is.

2014. júl. 14. 23:00
 5/5 anonim válasza:
Hát... Én is egy k-poper vagyok és bárki bármit mond nekem az "igazi" zene az FT Island az EXO a BTS stb. De én minden egyes nap megkapom a HÜLYE KÍNAI!! MIT SZERETSZ BENNE??kedves kis vélemény nyílvánítást de nem igazán érdekel. Az igazi zene az számodra amit legjobban szeretsz. Az emberek ha bele akarnak kötni akkor is bele kotnek ha nem is ismerik. Ezert ilyen zene nincs! Csak az a sok tucat amit mindenki szeret.
2014. okt. 14. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!