Ti mit kerestek egy zenében, milyen funkciót tölt be az életetekben a zene?
Figyelt kérdés
Spiritualitást, közösségépítő funkciót, mély gondolatokat, puszta szórakozást, esetleg terápiás jelleggel hallgattok zenét? Mennyire vagytok kényesek a zene minőségére, mennyire vagytok hangulati zenehallgatók? Milyen szempontok szerint ítélitek meg, hogy egy zene igényes és színvonalas-e vagy sem?
Az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, nyilván nem kollektív nézőpontra, mert olyan nincs.
2014. febr. 11. 00:12
1/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=oSCWzR1x9nc
Nézd végig a klippet, Amikor elindul az a színfónikus hullámos hang!
Mikor a zongora és a Erlektromos gitár egyszerre zeng!
És maga a videó!
Nagyon poénosra lett megcsinálva és nem eröltetett.
2/3 anonim válasza:
Nekem a zene nagyon sokat jelent.Át tud lendíteni a holtpontokon.Általában a hangúlatom alapján hallgatok zenéket.Eléggé érzékeny vagyok,ezért csak olyan számokat hallgatok amiknek van valami mondani valója. R'N'B,POP,HIP HOP/RAP a kedvenc műfajaim.Én az alapján döntöm el,h mennyire igényes a szám,h mennyire ad át valamit ls milyen hatással van rám illetve milyen hangzása van.
3/3 anonim válasza:
Èn szinte minden nap hallgatók zenèt, egyszerűen megnyugtat bármilyen pörgős is feszült is. Nekem szintèn befolyásolja a zene a hangulatomat bár èn inkább az alapján hallgatók zenèt, hogy èn akkor milyen hangulatban vagyok. Elèggè èrzèkenyek tìpus vagyok ezèrt ha rosszul èrzem magam bármilyen dalt meghallgatok ami segìt abban, hogy átlendüljek rajta. Èn minden műfajt meghallgatok,bármit amiből èrtelem sugárzik. Èn ez alapján válogatón a zenèimet. Nem szeretem ha valaki akit ismerek az alapján hord le h èn milyen règi zenèket hallgatók, mièrt baj az ha szeretek 70es vagy 50es èvekbeli zenèt hallgatni? Allergiás vagyok az ilyen eszetlensègekre. Az alapján ìtèlek még egy zenèt, hogy mennyire tudja befolyásolni az èrzelmeimen, mert ha egy zene nem segìt abban, hogy kiadják a fájdalmat a boldogságot a fèltèkenysèget stb.-t magamból az nem jön át ès akkor a zenèvel már baj van(legalábbis az én oldalamról:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!