Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ez az utálat Clara Oswald...

Mi ez az utálat Clara Oswald körül (és még egy fandom kérdés)?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy amikor Jenna Coleman bejelentette, hogy visszatér a 9. évadra, mindenki elkezdett fujjolni a kommentekben, egy-két embert találtamaki örült neki. Aki meg örült neki, azt meg a többiek lehurrogták.

Mostanában amúgy is ezt látom a whovianok között, de elég undorítónak tartom azt, hogy kiutálják egymást a fandomból, mert olyan companionokat szeret az egyik, amit a másik ki nem állhat. Tehát olyat is láttam, hogy az egyik emberke azt írta tumblrön, hogy "á, hát ez úgy is csak egy idióta, a legrosszabb fajta whovianok közül való, szereti roset és nem szereti marthat". És ezek egyre többen vannak. Szerintem ez nincs rendben, de miért csinálják ezt?

2015. jan. 3. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok. Én sokszor hallottam már azt hogyjajj Clara olyan kis cicababa, meg túl szép stb. .. úgy hogy hidd el 10-es sajnos vannak olyan emberek akik ennyire komplexusosak hogy csak azért utálnak valakit, mert szép. A te indokodat értem, hogy úgy gondolod már elfáradt a karakter. Viszont én ilyenkor nagy izgalommal várom, hogy mégis mit tudnak még kihozni belőle. Ez az igazi nagy kihívás Moffatt számára. :) River Song meg egy nagyon elcseszett koncepció volt. De ugye én alapjában véve elégedett v.ok a 8.-évaddal a karácsonyi résszel, meg amúgy örülök hogy Clara marad. DE!! Amit nagyon hiányolok, és tényleg nagyon nyújtásnak érzem már ezt a szálat az az, hogy Miért nem tértek még vissza az IDŐLORDOK? Hol vannak? és mi van má'? A visszatérésükkel szerintem új lendületet vehetne a Doktor története. (mondom ezt annak ellenére, hogy nekem tetszettek a 8.- évad történetei.) Szóval én csak az időlordokat hiányolom. Jah meg egy aprócska észrevétel. Már amire emlékszem. Amikor a mester megmurdelt, még a Tennant érában, akkor ugye őt mályán hamvasztották vagy mi. Volt rajta egy gyűrű emlékeim szerint, és ott mint ha még egy nő is bóklászott volna, aki mintha River lenne. Ha én Moffatt helyében lennék, visszahoznám Rivert, de úgy, mint a Mester (Missy ) szövetségesét. Legalább kiderülne Riverről is egy s más, meg hogy milyen indítékai voltak élete során... Mert nekem is az volt zavaros, hogy csak úgy elpárolgott, és utoljára már mint halott jelent meg Clara álmában ha jól tudom. Szóval valahogy lehetne ezt csavarni, és nekem még mindig van egy kis hiányérzetem azért Clara-val kapcsolatban, mert még számomra mindig nem tisztázott hogy ki ő a dokinak, vagy kije lesz vagy mi. Ez meg hogy megy vagy marad, itt az évad végén, tipikus szokásos izgalomkeltés volt csak.
2015. jan. 5. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es v.ok, az eleje, 9 es válaszolónak ment, csak valamiért 10-est írtam. (biztos Freud, a 10 es doki miatt.. épp ő járt a fejemben válaszírás közben).
2015. jan. 5. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:

"ha meguntad nem muszáj nézni."

A karakter uncsi, nem feltétlenül a sztorik. Ha nem lenne benne a Doktor, sokkal jobb lenne, ezt mondom.

2015. jan. 5. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló ha nem lenne benne a doki, akkor az nem a Doctor Who lenne :) Egyébk. értem mit akarsz mondani. De én imádom 12-est :D Capaldi Forever. És valahogy 12-eshez nekem hozzá tartozik clara. De miért nem szeretik egyesek 12-est?
2015. jan. 5. 19:00
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tényleg nem nagyon értettem hogy minek de mostmár van valami fogalmam legalább :D

Itt valaki kérdezte hogy mi a másik kérdésem. A hosszabb részben kifejtettem. Tehát az lenne a másik hogy miért terjed ez a dolog, hogy ha valaki nem azt az útitársat kedveli, mint én, akkor az a legrosszabb fajta whovianok közé tartozik, és az már nem is rajongó, stb.

2015. jan. 5. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs problémám vele. Plusz szemrevaló teremtés,szal számomra megfelel útitársként :D
2015. jan. 18. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!