Mi ez az utálat Clara Oswald körül (és még egy fandom kérdés)?
Azt vettem észre, hogy amikor Jenna Coleman bejelentette, hogy visszatér a 9. évadra, mindenki elkezdett fujjolni a kommentekben, egy-két embert találtamaki örült neki. Aki meg örült neki, azt meg a többiek lehurrogták.
Mostanában amúgy is ezt látom a whovianok között, de elég undorítónak tartom azt, hogy kiutálják egymást a fandomból, mert olyan companionokat szeret az egyik, amit a másik ki nem állhat. Tehát olyat is láttam, hogy az egyik emberke azt írta tumblrön, hogy "á, hát ez úgy is csak egy idióta, a legrosszabb fajta whovianok közül való, szereti roset és nem szereti marthat". És ezek egyre többen vannak. Szerintem ez nincs rendben, de miért csinálják ezt?
"ha meguntad nem muszáj nézni."
A karakter uncsi, nem feltétlenül a sztorik. Ha nem lenne benne a Doktor, sokkal jobb lenne, ezt mondom.
Köszönöm a válaszokat, tényleg nem nagyon értettem hogy minek de mostmár van valami fogalmam legalább :D
Itt valaki kérdezte hogy mi a másik kérdésem. A hosszabb részben kifejtettem. Tehát az lenne a másik hogy miért terjed ez a dolog, hogy ha valaki nem azt az útitársat kedveli, mint én, akkor az a legrosszabb fajta whovianok közé tartozik, és az már nem is rajongó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!