Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért zeng a fandom Loki...

Miért zeng a fandom Loki lóimádatáról? Valahogy nem áll össze a kép, honnan szedték az utalást

Figyelt kérdés
Tényleg nem jövök rá, és ez már idegesít és magát a filmet is imádom, de... nem áll össze :"D

2013. nov. 19. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint John Watson és a jam vagy Anderson és a dinoszauruszok :D

De egyébként a mitológiai Lokinak van dolga a lovakkal, utánanéztem :D Valami olyanról beszélnek, hogy éppen kanca formában volt, amikor egy ló megtermékenyítette, így született egy kiscsikója, annak ellenére, hogy férfi. Gondolom innen jött :D

2013. nov. 19. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy ugye trickster (nem tudom, hogy fordítják) és alakváltó, ezért volt kanca formában, arról is olvastam, hogy miért, de nem mentem ennyire bele. :D
2013. nov. 19. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:
elvetemült fanok >.< xDDDD jaj ne, Jawn meg a Jam meg OTP szerű lett már, mint Mycroft meg az esernyő (Y) Köszönöm, már van elképzelésem a dolgokról :'D
2013. nov. 21. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, a "kiscsikója", Sleipnir még benne is volt a Thorban. Ő Odin nyolclábú lovacskája. Nagyon vicces gifszettek vannak róla. xDD

Egyébként Sleipnirnek twitterje is volt, nem tudom, megvan-e még. Pedig irtó muris volt. x3

2013. dec. 5. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Mycroftot inkább shippelem a cake-el, abból jópár gifem is van lementve... :D
2013. dec. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!