Mi ez az utálat Clara Oswald körül (és még egy fandom kérdés)?
Azt vettem észre, hogy amikor Jenna Coleman bejelentette, hogy visszatér a 9. évadra, mindenki elkezdett fujjolni a kommentekben, egy-két embert találtamaki örült neki. Aki meg örült neki, azt meg a többiek lehurrogták.
Mostanában amúgy is ezt látom a whovianok között, de elég undorítónak tartom azt, hogy kiutálják egymást a fandomból, mert olyan companionokat szeret az egyik, amit a másik ki nem állhat. Tehát olyat is láttam, hogy az egyik emberke azt írta tumblrön, hogy "á, hát ez úgy is csak egy idióta, a legrosszabb fajta whovianok közül való, szereti roset és nem szereti marthat". És ezek egyre többen vannak. Szerintem ez nincs rendben, de miért csinálják ezt?
2. vagyok. Aki nem ért velem egyet kérem magyarázza meg miért.
Kérdező! Mi a másik kérdésed?
Szerintem a Doktort is lecserélhetnék végre valaki másra, mert már nagyon unalmas karakter. Igazából nincs túl nagy szerepe, az idegbeteg sápítozást meg az "utolsó pillantban" megvilágosodó tahót ugyanúgy nyomathatná más szereplő is, anélkül, hogy "Doktor" lenne a neve.
Kicsit örültem, amikor jöttek a teóriák, hogy megdöglik végre és mondjuk Clara lesz az új akármi.
De ilyesmi már nagyon elkéne. Mert uncsi és kész.
#7-es: Lehet, hogy igazad van, és még ki lehetne hozni valamit belőle, (a karácsonyi részt pl még nem láttam) de én úgy érzem, már elég volt belőle ennyi. Remélem nem kerítenek még nagyobb hűhót köré, nekem az is már majdnem túl sok volt, hogy a Doctor összes története mögé odarakták őt azzal, hogy belépett a time streamjébe, sőt még a Tardist is ő választottak ki. Jobban szerettem a sorozatot, mikor még átlagemberekről szólt, nem "i was born to save the Doctor"okról. De ez inkább a 7. évad kritikájé, mondom, a 8.-ban már jobban tetszett, ott már megismertük őt, kapott személyiséget, környezetet, stb.
Azt az érvet, hogy irigyek rá, mert szép, sose értettem. Még soha senkit nem hallottam, hogy azt mondaná egy tv-s karakterre, hogy nem szeretem, mert túl szép (fordított esetben már sokat).
Rivert amúgy én se szerettem, de leginkább azért vagyok rá mérges, mert az ő szotrijából/koncepciójából annyi jó dolgot lehetett volna kihozni, és így csábítgattak is vele, hogy ő milyen fontos lesz, meg érdekes, de aztán nem lett belőle semmi. Azt se láttuk, hogy a Doctor mikor búcsúzott el tőle, mikor odaadta neki a csavarhúzóját. Szóval ott is hiányzott nekem valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!