Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Clara Oswin...

Tamka kérdése:

Mi a véleményetek Clara Oswin Oswald-ról?

Figyelt kérdés

Szerintem a színésznő Jenna Luise Colmen,jól alakít,de a karakter nekem nem jön be,mintha a rendezők minden árom azt akarnák ,hogy szeressük ,eröltetik,és nekem ez túl sok.Mármint ,úgy jön le ,hogy a Doktornak csak nagyon különleges utitársai lehetnek,pedig egy egyszerű emberke is lehet érdekes,vagy éppen egy idegen.

Köszi a válaszokat:)

#Doctor Who #Clara Oswin Oswald
2013. szept. 9. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Személy szerint imádom. Az eddigi legjobb útitársnak tartom. Az életét is odaadta volna a Doktorért, mindenféle problémázás nélkül.
2013. szept. 9. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is Donna volt a kedvenc útítársam, vagy Wilf. :)

Voltak egyszerű embereink is, Rose, Martha, Donna (bár ő már a Tardisban kezdte a pályafutását). Aztán Amy is egyszerű kislányként indított. Rivert nem mondanám útitársnak, de ő meg annyira sem egyszerű.

Clarát bírom, bár nem a kedvencem. Jól alakítja a színésznő, és semmi bajom vele, kezdettől fogva szerettem (pl Marthát és Amyt eleinte nem bírtam).

2013. szept. 9. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Tolnám, mint a lopott biciklit.
2013. szept. 12. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Remek.

Azon felül sunáznám:D

2013. dec. 3. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem így az új évadban egyre jobban kezd kiforrni, ahogy az új Doki is :)
2014. szept. 21. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!