Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a South Park nem...

Szerintetek a South Park nem veti el néha kicsit (nagyon) a sulykot?

Figyelt kérdés

Egy ideje nézem a műsort, és bár az első évadok nagyon jók voltak, soha nem értettem, miért ne lehetne benne úgy társadalomkritika, hogy nem obszcén, morbid és alpári.

Azt még csak-csak le tudtam nyelni, hogy obszcén és alpári, de a morbiditással nagyon túlzásokba esnek. Oké, Kenny sokszor meghal, ez poén. Viszont az, hogy minden nyolcadik percben fröcsögnek a belek, és széttépnek egy embert...?

Nekem szám szerint 3 olyan alkalom volt, mikor azt mondtam: Eddig és ne tovább!, majd kikapcsoltam a tévét.

1) A karácsonyi rész, amiben Stan az állatokkal beszélget, és kiderül, hogy a sün világra akarja hozni az antikrisztust, a nyúl pedig önként vállalkozik az áldozat szerepére, és nagy örömök közepette megkínozzák, majd széttépik. Mindenki boldog és örül. Ilyenkor nem tudom, mi járhatott a készítők fejében.

2) Scott Tenorman szülei meghalnak Cartman terve által, aki a hullákat ledarálja, chilit készít belőlük, majd odaadja a fiúnak, aki megeszi. A legdurvább rész szerintem az volt, mikor belekóstolt, és megtalálta benne az anyja ujját majd könnyekben tört ki.

3) A delfinek. Stan és a családja egy delfines shown vesznek részt, ahol együtt úszhatnak a delfinekkel. A japánok azonban bejönnek, és legyilkolják a delfineket. Ha ez még nem lett volna elég arra, hogy úgy érezzem, ez már sok, akkor a következő jelenet végleg kicsapta a biztosítékot, melyben Randy (immár otthon) bejön a szomorú Stan szobájába, és azt mondja neki, gondoljon arra, milyen jól szórakozott velük, majd egy képet ad neki, melyen a felkavart Stan a legyilkolt delfin mellett van lefotózva a vízben.

Én régebben szerettem a South Parkot. Ezek után viszont azt mondtam, köszönöm, de egy percet sem vagyok hajlandó megnézni belőle többet! Mi a véleményetek?

2014. nov. 6. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ezek nagyon beteg részek :D

És pont ez a lényege hogy nekünk is legyen egy kis szabadidőnk és tudjunk nevetni azokon a dolgokon amiken nem lenne szabad

2021. szept. 7. 14:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj,nemrég olvastam hogy régen a műfogsorokat a halott katonák fogaiból készítették...ez is durva

Csak fantázia kell :)

Én is kitalálhatok ilyen hulyeseget:

Pl.

Öljünk meg valakit és az agya helyére tegyünk diót a haja helyett meg spagettit és temessuk el

Szal ehhez csak nagy fantázia kell

2021. szept. 8. 11:21
 13/13 anonim válasza:
100%
Pont az ilyen beteg jelenetek a legjobbak
2023. aug. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!