Írtok nemmel és életkorral (gyerekeknek való) sorozatokat, amiket úgy éreztek, hogy kinőttetek vagy egy kicsit szégyellitek, hogy még mindig nézitek, de egyszerűen nem tudtok elszakadni tőlük? 15/F
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 21:10
1/8 anonim válasza:
Ha lenne olyan, amit szégyellnék, akkor nem nézném. Ráadásul több is van, ami felnőtt szemmel új értelmet kap. (Bátor, a gyáva kutya; Pindúr Pandúrok). 21/F
2/8 anonim válasza:
A Dragon ball-t és a Sailor Moon-t még mindig imádom. :D 24/L
3/8 anonim válasza:
Már megint Malcolm
Kalandra fel
Sponge Bob
Madagaszkár pingvinjei
Gambull csodálatos világa
és + animék :D
bár az első sorozat nem csak gyerekeknek készült és mondjuk egy Death Note vagy egy Elfen Lied sem xd :D
18f
5/8 anonim válasza:
Boci és Pipi
Én vagyok Menyus! :D
Dexter laboratóriuma
Pindúr pandúrok
Szellemirtók
Godzilla
Jackie Chan kalandjai
Totál dráma...
Animánia
Csipet csapat
A kis hableány
Taz-mánia
Kacsamesék
Micimackó
Land of the Lost (magyarul nem tudom mi volt a címe, 1991-es, de nálunk később ment)
Jim Button
Aladdin
Lilo és Stitch
Addams family
Ezeket bármikor jó újranézni...és még egy csomó mást. 21/E
6/8 anonim válasza:
Ilyen nincsen!!:)Bármit megnézek most is,amit kiskoromban, mert azért néztem valamit, mert jó volt, szórakoztató, izgalmas, ízlésem nem változott, ami jó az jó is marad; csak jókat néztem, szóval csak olyat, amit felnőtt fejjel is lehet élvezni. Ami jó, azt a felnőttek is élvezik, és szívesen nézik.
7/8 anonim válasza:
*Jaaa,hogy amit kinőttem, mert nem én voltam a célközönség? De am pl azt hallottam, hogy régebben a mesék nem is csak kimondottan gyerekeknek készültek, sz'al...:)
8/8 anonim válasza:
Én nem szégyellem, hogy nézek rajzfilmeket. 27 évesen még mindig minden evő vagyok ha jópofa a sorozat. pl. Phineas és ferb, Gravity Falls, régi CC sorozatok, Dragon Ball ha ép adják valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!