Csak én utálom hogy gyerekmesékbe smárolnak a karakterek? Miért tanítja ilyenekre a gyerekeket? Miért raknak be ilyeneket ha ez gyerekeknek szól? Titeket is szokott zavarni?
Nem zavar. Nem vagyok prűd, a gyereket se kell annak nevelni. Otthon is láthat csókot, az utcán is nyalják-falják egymást a tinik, akkor egy mesében miért ne? Nem egy szexjelenetről van szó. Smárolást még nem láttam egyébként gyerekműsorban, csak csókot. Van különbség...
A legtöbb gyerek amúgy is átesik oviban az első nagy szerelmen, csókon, nincs ezzel semmi probléma szerintem, ez már akkor is így volt, amikor a kölykök nem lógtak 24/7 a tévé meg a számítógép előtt.
Azért érdekes, hogy mesejelenet formájában kiakasztónak tartod a csókot, de az olyan szülőket nem veted meg, akik a gyerekeik előtt űzik a sportot...
Engem se zavar, az élet része. Sőt, kapaszkodj meg: abban sem látok kivetnivalót, ha valaki a kisgyereke kérésére összefoglalja neki a szex lényegét, persze az ő szintjén. Nem lehet és nem is kell elzárni előlük az ilyen jellegű témákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!