Lesz Renesmeenek és Jacobnak közös filmje amiben a jövőjüket mutatják be?
Nem érted: ez kitaláció, a trailer csak megmutatja hogy milyen lehetne egy film, de nincs több tartalom. Nézd meg a kommenteket, írják hogy a Vampire Diaries (Vámpírnaplók) sorozatból vannak a jelenetek kivágva.
Semmi köze egy készülő filmhez, másból vannak jelenetek kivágva.
Ha a jelenetek egy már létező sorozatból vannak kivágva, lehetetlen hogy az egy új film legyen. Azt is megnézheted hogy ki és honnan töltötte fel, valamilyen spanyol/portugál fan-oldal.
Sajnos neked nem lehet érvelni mert rózsaszín köd van előtted, úgyhogy én kiszálltam. Majd rájössz hogy nincs ilyen, addig nyugodtan keresd őket.
Hát én remélem , hogy nem lesz. Szeretem az a sorozatot könyvben, de a filmek rosszul sikerültek.
A csúcson kell abba hagyni, mért kellene tovább folytatni ezt az egészet?
Egyébként olvastam az Éjféli Napot online, na az elég jó de az nem folytatás csak Edward szemszögéből az Alkonyat első fele, ami jobb mint Bella szemszögéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!