Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mostanában tényleg inkább idősebb pasikkal képzelik el a jövőjüket?
Mostanában mindenhol azt hallom, hogy a lányok gyerekesnek és érettlennek tartják a saját korosztályokat, így inkább az idősebb megbízhatóbb korosztályt keresik.
Tényleg így lenne?
F
részemről igen...
17 voltam mikor összejöttem az akkor 26 éves párommal...egyszerűen elegem volt a 17-20 éves pasikból, mert mind a lukat látta bennem, komolytalanok voltak stb....
A párommal még mindig együtt vagyok, és nagyon jó a kapcsolatunk már 5 éve! És nem bántam meg hogy az idősebbet választottam...:)
N22
Kell egy vezér nekik.
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő aki jól járt..
a legtöbb esetben a férfi idősebb. Néhány évvel átlagosan 2-6 évvel.
Ez így van mióta világ a világ
na 10 év már szerintem sok.
vannak akiknek nem de szerintem az már sok.
igen az életkor nem mindegy.
Van egy ugrás 15 évesen, a gimi meg szakközép...na ott 15 éves lány max 19 el.
Aztán 20 éves pasinál min a 17,
Aztán 20 felett meg már elmegy a 10 év is olykor...
nálam ez azért alakul ki, mert az én korosztályomban a fiúk akiket ismerek azt várják, hogy a lányok kezdeményezzenek, nálam ez teljesen kizárt és az idősebb férfiak szerintem kezdeményezőbbek, nekem pedig ez tetszik:)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!