Trónok harca vagy A gyűrűk ura?
Ha elolvasod sztem látszik,h hová tartanak, pl. Dany egyik jóslata az 5.könyvben elkezdett beteljesülni Quentynnel és úgy lett vége a könyvnek,h már utal a jóslat következő részére. Aztán egy másik jóslata,h ne bízzon senkiben (oroszlán, kráken stb.) ők is hozzá tartanak. A harmadik pedig,amiben szerepel,hha nyugatra akar menni,akkor keletre induljon és h a fénybe jusson először a sötétségen kell áthaladnia,az sztem egyértelmű,h nyugatra akar menni Westerosra és ha ehelyett keletre indul,akkor a Jáde-tengeren, az Árnyékföldön és Asshai-on keresztül kelet felé tartva Westerosra fog érni kb. Lannisporthoz, és így a sötétségen is áthalad útközben.
Bran most láthatja a történelem nagy részét a varsafákon keresztül. Melisandre őt is látta a tűzben,mint a Másik isten bajnokát, aki elakarja pusztítani az élőket. Plusz ott van vele Bloodraven,aki lehet Moqorro jóslatából az öreg, hamis sárkány. És mivel elég sok utalás volt a Falnál/a Falon túl élő sárkány(ok)ra és Bloodraven azt mondta Brannek,h megtanítja repülni, sztem elképzelhető,h a "gonosz" oldalon, a Mások oldalán fog harcolni Bran egy sárkányt wargolva.
Jaime történetében azt láthattuk,h egy önző szardarab volt,de Brienne és a keze elvesztésének hatására elkezdett megváltozni, és álmában mikor megjelent neki az anyja,akkor az elég erősen arra célozgatott,h Tywinnak csak 2 gyereke volt, tehát igaz lehet a pletyka,h Aerys megerőszakolta Joannát és így Tyrion nem Tywin fia. Plusz én már nem emlékszem arra,h kiderült-e h Cersei vagy Jaime az idősebb, mert ha Jaime a fiatalabb,akkor ő lehet Cersei jóslatában a valonqar,aki majd megöli.
Brienne meg sztem nem egy túlságosan fontos karakter, akire nagy dolgok várnak. Martin rajta keresztül mutatta be a háború utáni állapotot a Folyóvidéken és ahogy ígérte a Varjak lakomájának megírása előtt, utalt rá,h Brienne Dunk leszármazottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!